Cum obtii gene mai groase, in mod natural. Solutii ieftine si sanatoase, pentru toate femeile!

Publicat: 29 ian. 2019, 19:10 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Cum obtii gene mai groase, in mod natural. Solutii ieftine si sanatoase, pentru toate femeile!

Daca esti femeie, stii cat de important este aspectul fizic si cum genele lungi si dese iti schimba complet privirea.

Dar cum obtii gene mai groase, in mod natural? Cu cateva solutii ieftine, la indemana oricui. Nu are rost sa te chinui cu gene false sau tot felul de produse scumpe care iti promit marea cu sarea. Tot ce iti trebuie e in acest material. Si, evident, sa si faci ca la carte tot ce ti se arata.

Cum obtii gene mai groase, in mod natural

1. Ulei de ricin pentru gene

Uleiul de ricin: reduce artrita, durerile de spate si sciatica. Cum se tine curaUleiul de ricin este bogat în substanțe nutritive, inclusiv acidul ricinoleic. Acesta este un tip de acid gras care reduce inflamația și poate, la rândul său, să promoveze creșterea în zonele de pe pleoape care ar putea fi inflamate. Uleiul de ricin stimulează, de asemenea, creșterea țesutului, ajutând la vindecarea rănilor – poate o infecție oculară care blochează creșterea genelor?!

Proprietățile uleiului sunt numeroase: reduce uscarea și acumularea de piele moartă care impiedica genele de la creșterea la potențial maxim. Puneți 2 linguri de ulei și 2 linguri de gel de aloe vera pe un tampon de bumbac. Ștergeți cu grijă genele, fără a baga produsele in ochi. Lasati peste noapte, apoi clatiti cu o discheta calda, dimineata. Faceți acest lucru zilnic, timp de 2-3 luni.

2. Aloe vera pentru gene

Aloe vera-beneficii si intrebuintariPlanta a fost folosita de mult timp ca o modalitate buna de a vindeca arsuri și chiar cicatrici. Acest gel, derivat din planta aloe vera, conține vitaminele A, C, E, acidul folic, colina, B1, B2, B3 (niacin), B6. Este, de asemenea, una dintre puținele plante care conține vitamina B12. Această plantă are minerale precum calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, sodiu, fier, potasiu, cupru și mangan.

Și, pentru că genele sunt celule care depind de un organism sanatos, toate substanțele nutritive de mai sus joacă un rol critic în procesul de crestere. Pentru a utiliza, folositi o periuta de rimel, curata. Inmuiați in gelul de aloe vera. Aplicati ca un rimel și lăsați peste noapte. Clătiți cu o discheta caldă dimineața. Faceți acest lucru zilnic, timp de 1-2 luni.

3. Ouă pentru gene

Cum obtii gene mai groase, in mod natural. Solutii ieftine si sanatoase, pentru toate femeile!Ouăle sunt o modalitate excelentă de a întări părul de pe cap și de asemenea include si genele. Ouăle conțin proteine – 6 grame pe ou mare – ceea ce reprezintă un ajutor critic pentru celule. Ele au, de asemenea, acizi grași omega-3, zinc, vitamina A, C și E – substante care întăresc foliculii de păr care țin genele.

Pentru a utiliza, bate un ou și amesteca-l cu o lingură de ulei de glicerină T într-un bol de sticla. Folosiți tamponul de bumbac pentru aplicare și lăsați-l timp de 15 minute. Spălați amestecul cu apă rece și repetați procesul de trei ori pe săptămână, timp de câteva luni.

4. Ceai verde pentru gene

care sunt beneficiile ceaiului verdeS-ar putea să fi auzit sau chiar ați văzut oameni care pun pungi de ceai peste ochi pentru a ajuta la reducerea inflamației, adica pungile de sub ochii. Această practică veche are merite și poate ajuta și la creșterea genelor.

Utilizarea ceaiului verde are mai multe beneficii. Acest tip de ceai este fabricat din frunze de Camellia sinensis care nu au suferit procesul de umezire și oxidare. Datorită acestui fapt, se păstrează o mare parte din substanțele sale nutritive pure care includ vitamina C, vitamina B2, acid folic, beta-caroten, vitamina E. potasiu, calciu și fosfor, precum și flavonoide (antioxidanți).

Există două moduri de a face acest lucru. În primul rând, puteți pune pungile de ceai deja folosite in cana, timp de 15 minute. Cealaltă este să puneți ceai verde neîndulcit pe un tampon de bumbac și să ștergeți genele. Lăsați 15 minute înainte de clătire cu apă rece. Faceți acest lucru de două ori pe zi, timp de 2-3 luni.

Sursa: manukafeed.com

Publicat: 29 ian. 2019, 19:10 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă