Actorul Adrian Damian traieste o drama. Primaria din Focsani i-a dat o locuinta care se PRABUSESTE pe el VIDEO

Publicat: 29 Jan. 2019, 18:43 Vedete

Actorul sustine ca traieste un calvar din anul 2006, atunci cand a primit din partea orasului o locuinta de serviciu.

Actorul Adrian Damian traieste o drama. Primaria din Focsani i-a dat o locuinta care se prabuseste pe el. Acesta lucreaza la Teatrul Municipal din Focsani. Locuinta in care sta a ajuns sa cada pe el. Orice lucrare de renovare ar face se naruie, in cateva zile, informeaza Adevarul.ro.

Adrian Damian locuieste la ultimul etaj al unui bloc de opt etaje din Cartierul Sus, aflat în proprietatea Primăriei Focşani. Inca de cand l-a primit, actorul a avut probleme cu tavanul. Fiecare ploaie sau zapada topita i se infiltra in casa, prin acoperisul blocului.

”Încă de la prima mea sesizare, din 2007, cei de la Primăria Focşani au promis că vor repara acoperişul. Eu mi-am făcut reparaţiile prin casă, dar de la primărie nu a venit nimeni să repare acoperişul. Şi, ce am reparat eu, s-a distrus din nou, când a început să curgă apă prin tavan: mobilă, pereţi, cărţi etc. Am făcut memorii aproape an de an, de câte ori se inunda apartamentul. Acum doi ani am depus iar un memoriu, fără răspuns, anul trecut am depus încă un memoriu. A venit o comisie, oamenii au vizitat apartamentul, au făcut poze şi au plecat. Atât. Acum a căzut tavanul. Aştept din partea Primăriei Focşani o altă repartiţie sau să repare acoperişul”, potrivit actorului Adrian Damian.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Jan. 2019, 18:43 Vedete
Pe aceeași temă