Viviana Sposub, de la “Bravo, ai stil! Celebrities!”: “Există acele persoane care încearcă cu tot dinadinsul să tulbure apele”

Publicat: 20 oct. 2021, 20:40 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Viviana Sposub, una dintre concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities!", interviu exclusiv pentru CIAO.RO!

Viviana Sposub, una dintre concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities!” de la Kanal D, ne-a acordat un interviu în care a vorbit atât despre show-ul din care face parte, despre ceea ce se întâmplă în culise, ce planuri de viitor are sau ce ar face dacă ar câștiga marele premiu.

Bruneta a povestit și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de actorul George Burcea și a recunoscut , de-a lungul timpului, relația lor a fost pusă la încercare. Dragostea însă învinge întotdeauna!

Viviana Sposub: “Bravo, ai stil! are un nou fan și anume, tatăl meu”

Reporter: Vorbești destul de des despre relația cu mama ta, însă nu și despre tatăl tău. El este de acord cu opțiunea ta de a lucra în televiziune? Ce spune despre participarea ta la Bravo, ai stil?

Viviana Sposub: “Bravo, ai stil!” are un nou fan și anume, tatăl meu. Urmărește fiecare emisiune și este foarte mândru de mine. Am mai vorbit despre acest lucru, mai exact, despre faptul tata și-ar fi dorit, cu siguranță, am o altă profesie. M-ar fi văzut la birou, cu o viață liniștită, departe de ochii publicului. Dar uite așa îmi dau seama cât de mult iubește! Indiferent drumul pe care am ales merg este diferit de cel pe care și l-ar fi dorit el pentru mine, susține necondiționat și încearcă se obișnuiască ușor, ușor cu faptul jobul meu presupune fiu în atenția oamenilor.

Reporter: Cum l-au primit în familie pe George?

Viviana Sposub: George este iubit de toată familia! De la mic la mare, de la verișori la bunici. De fiecare dată când el are o realizare sau apare la TV, toate neamurile sună îl felicite. Iar cei mai apropiați, adică mama, tata, sora mea, sunt alături de noi doi cu tot sufletul.

Reporter: Ce intenționezi să faci cu banii dacă o să câștigi concursul?

Viviana Sposub: „Până acum nu m-am gândit la banii pe care i- primi dacă câștiga”

Viviana Sposub: Până acum nu m-am gândit la banii pe care i- primi dacă câștiga, ci la momentul acela de final, plin de emoție, plin de suspans și bucurie. Mi-ar plăcea mult câștig! Iar cu banii, mereu se găsește ceva de făcut.

Reporter: În ce proiecte te vezi după terminarea emisiunii?

Viviana Sposub: Sunt omul care se bucură la maximum de prezent. Acum sunt concentrată 100% pe competiția “Bravo, ai stil!” și încerc pe zi ce trece fiu mai bună. Desigur , după terminarea proiectului, mi dori să lucrez tot în televiziune. Aceasta este meseria mea, asta îmi place cel mai mult fac și cred o fac foarte bine. Așa voi munci tot în această direcție.

Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!”, despre nunta cu George Burcea

Reporter: Se prefigurează nunta ta la orizont? Care sunt planurile voastre de cuplu?

Viviana Sposub: Graba strica treaba! Eu și George avem o relație extraordinară care cred ca înflori de la un an la altul tot mai mult. După ce el își va încheia toate treburile vom putea pune în discuție acest aspect.

Reporter: Există persoane care au încercat să se bage în relația voastră ca să vă despartă?

Viviana Sposub: Cred pentru orice cuplu din lumea asta există acele persoane care încearcă cu tot dinadinsul tulbure apele, mai ales dacă relația este una publică. Noi nu facem excepție! Dar contează cât de sudat este cuplul. În cazul nostru, consider persoanele din exterior nu reușesc clatine relația pe care noi am construit-o.

Viviana Sposub, despre reacția lui Maurice la „Bravo, ai stil!”: „Ultima picătură pentru a umple paharul”

Reporter: Cum te-ai simțit atunci când Maurice a făcut acea remarcă la adresa ta, cum că ți-ai edita pozele, iar apoi a spus că totul a fost o glumă? 🙂

Viviana Sposub: Adevărul se vede cu ochiul liber! Activez de câțiva ani în televiziune, dar și în mediul online și puteți analiza oricând aparițiile mele, atât la tv, cât și pe rețelele sociale. Eu stiu cine sunt, cum sunt, ce fac, cum arăt etc. M-a luat prin surprindere remarca lui din cadrul emisiunii și nici nu am știut cum reacționez, mai ales venea în contextul unei perioade destul de tensionate pentru mine în competiție. Tocmai acesta a fost și scopul glumei, toarne ultima picătură pentru a umple paharul. Unele concurente aruncau cu tot felul de afirmații neadevărate despre mine, cred Maurice a vrut vadă cum reacționa dacă și juriul ar face la fel. Până la urmă s-a sat cu râsete și asta e tot ce contează!

Publicat: 20 oct. 2021, 20:40 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă