Viviana Sposub a devenit noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Olga Verbițchi a fost descalificată

Publicat: 17 sept. 2021, 10:44 Autor: Maria Apostol Vedete

Viviana Sposub, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Fosta vedetă Pro TV a acceptat să semneze cu Kanal D și s-o înlocuiască pe Olga Verbițchi, după descalificarea acesteia din competiției. 

Viviana Sposub, în cursa Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub va încerca să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România. Fosta vedetă Pro TV a acceptat provocarea de a participa la Bravo, ai stil! Celebrities. Ea speră să-i impresioneze pe Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Tibi Clenci cu stilul său vestimentar.

Iubita lui George Burcea a intrat în competiție după ce Olga Verbitchi a fost descalificată. Motivul fiind acela că a întârziat la filmări și a ratat prima gală a noului sezon.

Viviana a fost extrem de încrezătoare în forțele ei la prima apariție în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, chiar dacă una dintre concurente, Ruxi, a atacat-o imediat.

Viviana a fost schimbată de la Pro TV

În luna martie a acestui an, Viviana Sposub a fost înlocuită de la Vorbește Lumea. După ce a participat la emisiunea Ferma, bruneta nu a mai revenit să ocupe scaunul de asistentă din cadrul emisiunii.

Cove a fost cel care a făcut anunțul, în direct, la TV. Cea care i-a luat locul a fost cântăreața Francisca, supranumită Kim Kardashian de România.

 

Publicat: 17 sept. 2021, 10:44 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă