Ce legătură există între Viviana Sposub și Liviu Guță! George Burcea are motive să fie gelos

Publicat: 05 iun. 2022, 09:42 Autor: Maria Apostol Vedete

Viviana Sposub se simte bine la „Dimineața cu noi”, alături de Bursucu și de George Tănase, dar trezitul foarte de dimineață îi dă mari bătăi. Bruneta a recunoscut însă că cineva reușește să-i insufle energie chiar atunci când se crapă de ziuă!

Vara este sinonimă cu pauza pentru formatele de televiziune, dar trăgând linie, pare că cei de la Kanal D au mutat câștigător pe segmentul matinal, unde Răzvan și Dani fac legea de 14 ani. Unul dintre factorii acestui succes este Viviana Sposub. O prezență fresh, care se străduiește să rămână așa, chiar dacă uneori își asumă oboseala generată de emisiunea pe care o moderează.

Prezentatoarea are, însă, un as în mânecă, iar atuul este chiar Liviu Guță. Nu știm ce spune iubitul Vivianei despre asta, dar pare că manelistul o energizează pentru provocările zilnice.

Manele, manele! E un secret! «Bună dimineața, viața mea, te aștept la o cafea!», a lui Liviu Guță, o ascult de multe ori. Doar pe bine, întotdeauna, pentru ce sunt făcute manelele, să te simți bine! Și de multe ori îmi induc starea de bine, pentru că la ora aia, într-o beznă totală, nu prea ai chef de viață…” Continuarea o puteți citi pe CANCAN.RO.

”Îmi doresc ca perioada de zbucium să se încheie”

Viviana recunoaște că nu-și face încă planuri de căsătorie cu George Burcea.

Sunt într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental pentru că am lângă mine o persoană care mă susține în tot ceea ce fac și pe care, la rândul meu, o susțin la fiecare pas. Rezonez cu el la aproape toate capitolele și creștem relația de la lună la lună.

Îmi doresc să fim bine, să fim sănătoși. Îmi doresc ca perioada de zbucium să se încheie curând. Nu îmi fac planuri, mă bucur de clipă”, a declarat vedeta pentru CIAO.RO.

Publicat: 05 iun. 2022, 09:42 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă