Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate după ce s-a vindecat de COVID-19: ”Încă nu mi-a revenit”

Publicat: 05 nov. 2020, 12:13 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Viviana Sposub trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Frumoasa șatenă a fost infectată cu noul coronavirus, însă din nefericire nu s-a recuperat complet.

Fosta asistentă TV și George Burcea au fost testați pozitiv cu virusul ucigaș în urmă cu două săptămâni! Recent însă, Viviana le-a spus prietenilor din mediul online faptul că s-a vindecat de coronavirus, dar încă nu i-a revenit gustul pe deplin.

Dar, chiar și în aceste condiții vedeta este optimistă că va reuși să treacă cu brio și peste această încercare.

”Chit că încă nu mi-a revenit gustul pe deplin, pot să vă asigur că masa asta a fost bombă”, a scris ea pe contul de Instagram.

Viviana Sposub, despre cum i s-a schimbat viața după ce l-a întâlnit pe George Burcea

Viviana Sposub a povestit deschis despre relația pe care o are cu actorul George Burcea. Vizibil fericită și mulțumită de alegerea pe care a făcut-o, frumoasa Viviana a mărturisit că actorul a fost sprijinul ei în această perioadă și i-a oferit multă încredere în sine.

”George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a spus Viviana pentru VIVA.

”Nu am locuit niciodată cu un bărbat și mă sperie de mor gândul ăsta! Deși am avut relații serioase, am amânat acest moment până când nu a mai fost necesar. Până nu de mult, am locuit cu două prietene foarte bune și ne-am bucurat de viața de studente. Chiar înainte de „Ferma m-am mutat singură, așa că vreau să mă bucur de etapa asta. Eu cu mine sunt cel mai bine, dar nu mă supăr dacă mai primesc și o vizită din când în când”, a spus Viviana Sposub pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Instagram, Arhivă Ciao

Publicat: 05 nov. 2020, 12:13 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă