Abia acum s-a aflat adevărul! Ce au putut să spună Anna Lesko și Viviana Sposub despre Andreea Bălan. Dialogul este halucinant: ”Băi, nu-ți speli rufele în public”

Publicat: 19 Sep. 2020, 09:29 Vedete

Anna Lesko sare în apărarea colegului său de emisiune, după ce George Burcea a făcut câteva declarații despre fosta sa parteneră. Artista susțină faptul că Andreea Bălan este o persoană este „dezechilibrată”.

În cadrul emisiunii de la Pro TV a fost difuzat un dialog mai mult decât interesant între Anna Lesko și Viviana Sposub. Bruneta a fost cea care a deschis discuția și i-a povestit colegei sale despre discuția pe care o avusese înainte cu George Burcea.

„Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui”, a spus Viviana.

După ce a auzit aceste lucruri, Anna și-a spus vehement părerea despre fostul cuplu. Aceasta a mărturisit că nu o cunoaște foarte bine pe Andreea Bălan, dar cu toate acestea a atacat-o destul de dur, precizând că ea este de partea lui George Burcea pentru că a făcut o impresie foarte bună până acum în concurs.

„Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public! Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta.

Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită”, i-a spus Anna Lesko colegei sale Viviana Sposub.

George Burcea, declarații incredibile despre fosta soție

”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a mărturisit George Burcea.

Publicat: 19 Sep. 2020, 09:29 Vedete
Pe aceeași temă