Imagini incendiare cu Anna Lesko la duș. Cine s-a oferit să o spele pe spate

Publicat: 23 Oct. 2020, 09:50 Vedete

Anna Lesko este fără doar și poate una dintre cele mai dorite femei din România. De-a lungul timpului a reușit să facă multe victime în rândul bărbaților, iar acum descoperim că și femeile îi sar imediat în ajutor atunci când blondina are nevoie.

După cum bine se știe Anna Lesko se află în Ferma, acolo unde se luptă pentru marele premiu. Iar pentru că traiul acolo nu este deloc unul ușor, atât vedeta cât și ceilalți concurenți au trebuit să se adapteze și să găsească soluții care să le ușureze traiul.

Astfel, după o zi grea de muncă, blondina a mers să își facă un duș, iar la un moment dat a avut nevoie de ajutor pentru că nu se putea spăla singură pe spate.

Fără să stea pe gânduri, Andreea Antonescu i-a sărit imediat în ajutor. Iar ce a ieșit a făcut deliciul bărbaților cu siguranță, însă aceste imagini nu au fost savurate chiar de toți fanii emisiunii.

”Anna Lesko, cea mai nesuferită și batjocoritoare concurentă, mai este se pare și o narcisistă înnăscută, cred că suportă greu abstinența acolo!”/ ”Oare cum s-a putut cupla cu Irinel Columbeanu în urmă cu ceva ani, așa o…vampă?”/ ”Este în călduri, îi ține pe Andrei și George…și să o lingă așa pe Andrea, mai avea puțin și o dezbrăca de bluză…si Andreei ce îi mai plăcea…Doamne ferește, ce femei cu copii acasă”/ ”Cei de la montaj să mai taie pupăturile și dușurile că nu mă uit la un film sexi, totuși emisiunea este despre ferma. Ferma este o gospodărie cu animale, cu solare, cu coasa, fân nu curvăsăreală” , au fost reacțiile fanilor emisiunii.

Anna Lesko, atac dur la adresa colegelor sale din Ferma

Anna Lesko a avut o reacție acidă la adresa colegelor sale de emisiune. Sătulă de ”figurile” fetelor, cântăreața le-a ironizat și a dorit totodată să arate faptul că acestea nu sunt pregătite să dea piept cu greutățile vieții.

Din spusele sale aflăm faptul că este iritată de atitudinea unor colege care se plâng tot timpul, iar cu prima ocazie a ținut să le transmită gândurile sale prin intermediul unui clip postat pe o rețea de socializare.

„Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a spus Anna Lesko în filmulețul pe care l-a realizat în platourile emisiunii și pe care l-a postat pe contul personal de Instagram.

Publicat: 23 Oct. 2020, 09:50 Vedete
Pe aceeași temă