Anna Lesko recunoaște că este o mamă exigentă. Băiețelul său trebuie să respecte câteva reguli stricte

Publicat: 10 Sep. 2020, 10:40 Vedete

Anna Lesko este o artistă cunoscută mai mult pentru aparițiile sale provocatoare în mediul online. Frumoasa blondină este aspru criticată din cauza fotografiilor pe care le publică pe rețelele de socializare, însă imaginea pare că nu are nicio legătură cu viața de familie.

Recent, în cadrul unui interviu solista a recunoscut că este foarte exigentă cu băiețelul său. Blondina susține că face ”militărie” cu acesta și mai mult decât atât, stă toată ziua cu gura pe el, însă, totul este pentru binele lui.

”Eu sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el. Știu că sunt toată ziua cu gura pe el, micuțul, dar cred că mai bine acum, cât e mic, decât mai târziu. Nu-mi plac părinții care spun că e prea mic copilul ca să înțeleagă. Trebuie să-i explici de mic”, a explicat vedeta pentru viva.ro.

Anna Lesko, mămică exigentă

Pentru că își dorește ca fiul său să devină cineva, artista nu îl scapă deloc din ochi. Ba mai mult, blondina întocmit și un set de reguli pe care Adam trebuie să le respecte întocmai.

”Un copil trebuie de mic să știe exact ce trebuie să facă. Să nu fie un dezorganizat și dezordonat, că înnebunesc! Poate că sunt un pic stresantă acum cu el, dar o să-i prindă bine pe mai târziu. Vreau să fie un copil și un adult educat”, a mai zis Anna.

Anna Lesko, dezvăluiri din perioada adolescenței

Anna Lesko a vorbit cu sinceritate despre copilăria ei. Artista a povestit cât de greu i-a fost în momentul în care s-a hotărât să se stabilească în România, dar și ce părere au avut părinții săi despre această decizie radicală.

“Tatăl meu nici nu ştia, era plecat în Moscova atunci, iar mama rămăsese să aibă grijă de noi, fetele. Şi noi eram crescute cu mare stricteţe, nu mergeam la discotecă, ci învăţam să avem grijă de gospodărie şi să ne pregătim pentru viaţă.  Mama ne învăţa şi cum să avem grijă de noi, ea mergea pe tocuri chiar şi atunci.

Cred că a fost un model pentru cât de feminină trebuie să fii, şi aranjată, indiferent de ceea ce faci. Iniţial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete. Apoi, am intrat ca rezervă în trupă, iar în câteva luni am ajuns să dansez. Am reuşit să depăşesc acel moment. A trebuit să le demonstrez multor oameni din jurul meu că puteam face această trecere din Chişinău în Bucureşti”, a spus Anna Lesko pentru revista viva.ro

“Când m-am hotărât să rămân în România, pentru părinţii mei a fost un şoc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales că eu vin şi dintr-o zonă în care educaţia era mai rigidă.  Ca să înţelegi, eu nu am văzut un club toată adolescenţa mea. Am văzut prima oară un club când am venit în România. Eram într-o relaţie şi partenerul meu de atunci m-a dus pentru prima dată într-un astfel de loc. Până la 17 ani şi jumătate nu intrasem în niciun club. Eu am venit în România să cos costume (…)”, a mai povestit Anna Lesko în cadrul interviului.

Publicat: 10 Sep. 2020, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă