Viorel Mardare a murit. Regizorul era cunoscut pentru videoclipurile de promovare a Republicii Moldova VIDEO

Publicat: 09 mart. 2019, 13:50 Autor: Ioana Cioflan News 2

Regizorul Viorel Mardare, originar din Chișinău, cunoscut în toată lumea pentru spoturile video de promovare a Republicii Moldova, a murit sâmbătă.

Viorel Mardare a murit la 36 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de cunoscuții săi, pe Facebook. În 2016, filmuleţul „Go on. Fruits from Moldova”, în care „The Show Must Go On” melodia lui Freddy Mercury este interpretată de moldoveni, a devenit viral.

Un alt filmuleț apreciat realizat de Viorel Mardare este ” Be Our Guest in Moldova”, în care personajul principal îl joacă pe celebrul actor american Brad Pitt. Viorel Mardare s-a născut pe 7 octombrie 1981, a absolvit Facultatea de Jurnalism și a devenit cunoscut după ce a realizat numeroase spoturi publicitare și sociale de promovare a Republicii Moldova.

Viorel Mardare a murit la 36 de ani, rapus de cancer

  • „Viorel a plecat la ceruri. Vă mulțumim că i-ați fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulțumim pentru suport, donații și gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el…ne-a lăsat operele lui și un gol imens pe care îl simte o țară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel”, arată mesajul publicat pe rețeaua de socializare.
  • „Ieşite din uz au fost valorile de care mă ţineau părinţii. Altfel, eram azi deputat sau businessman”, declara în 2013 Viorel Mardare într-un material pentru revista VIP Magazin.


Publicat: 09 mart. 2019, 13:50 Autor: Ioana Cioflan News 2
Pe aceeași temă