Vestea primită de Alex Bodi! Fostul Biancăi Drăgușanu rămâne în arest la domiciliu. Ce se va întâmpla de săptămâna viitoare

Publicat: 11 Jan. 2021, 08:59 Vedete

S-a luat o decizie temporară pentru Alex Bodi, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu. Cel care a fost săltat de trupele DIICOT și reținut de către oamenii legii într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și trafic de persoane, a primit o veste: va rămâne în arest la domiciliu și săptămâna aceasta.

Bărbatul nu se întoarce în spatele gratiilor, deiciza fiind luată de magistrați, care au amânat dosarul în care este citat pentru data de 18 ianuarie 2021. Astfel că, fostul soț al Biancăi Drăgușanu rămâne în arest la domiciliu. Această hotărâre s-a luat pentru a avea timp vis-a-vis de analizarea tuturor probelor din dosar. Potrivit unor informații, în raportul efectuat de procurori apar detalii terifiante despre victimele rețelei, care ar fi fost umilite și torturare și obligate să se prostitueze, arată Antena 3.

Ce a cerut Alex Bodi în arestul la domiciliu

Potrivit Cancan, Alex Bodi ar fi cerut să vorbească cu unul dintre oamenii săi de legătură în afaceri, și anume Ovidiu C., omul pe numele căruia fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-ar fi pus o mare parte din avere. Ce a cumpărat de-a lungul anilor și afacerea cu criptomonede s-ar fi aflat pe numele bărbatului respectiv. Acesta este angajat la firma lui Alex Bodi, primind un salariu de 2300 de euro lunar.

Instanța, însă, a respins cererea lui Alex Bodi”Respinge cererea formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae, prin avocat Marinescu Radu, cererea prin care solicită modificarea conținutului obligației prevăzute de art. 221 alin. 2 lit. b) din Codul de procedură penală și stabilite prin încheierea nr. 233/2020 din data de 18 decembrie 2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova Secția Penală și pentru Cauze cu Minori, în sensul de a comunica cu martorul Cocoș Ovidiu”.

De ce Bianca Drăgușanu nu ar fi putut să renunțe la relația cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu nu ar fi vrut să renunțe la relația pe care o avea cu Alex Bodi deoarece bărbatul ar fi deținut câteva înregistrări video din intimitatea lor.

„Turcul i-ar mai fi comunicat lui Bodi că îşi doreşte să o recucerească pe blondină. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice.

Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, a declarat pentru Impact.ro, surse din apropierea lui Alex Bodi.

Sursă foto: capturi video Youtube
Publicat: 11 Jan. 2021, 08:59 Vedete
Pe aceeași temă