Ce a cerut Alex Bodi în arestul la domiciliu! Cu cine a dorit să vorbească fostul Biancăi Drăgușanu

Publicat: 04 Jan. 2021, 15:25 Vedete

Alex Bodi, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu, se află încă dinainte de sărbătorile de iarnă acasă, fiind plasat în arest la domiciliu. Recent, el a făcut o cerere pentru a vorbi cu unul dintre oamenii săi de legătură în afaceri.

Potrivit Cancan, Alex Bodi ar fi cerut să vorbească cu unul dintre oamenii săi de legătură în afaceri, și anume Ovidiu C., omul pe numele căruia fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-ar fi pus o mare parte din avere. Ce a cumpărat de-a lungul anilor și afacerea cu criptomonede s-ar fi aflat pe numele bărbatului respectiv. Acesta este angajat la firma lui Alex Bodi, primind un salariu de 2300 de euro lunar.

Instanța, însă, a respins cererea lui Alex Bodi: ”Respinge cererea formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae, prin avocat Marinescu Radu, cererea prin care solicită modificarea conținutului obligației prevăzute de art. 221 alin. 2 lit. b) din Codul de procedură penală și stabilite prin încheierea nr. 233/2020 din data de 18 decembrie 2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova Secția Penală și pentru Cauze cu Minori, în sensul de a comunica cu martorul Cocoș Ovidiu”.

Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi

După ce în urmă cu ceva timp Bianca Drăgușanu a primit primul apel de la fostul său partener în care acesta o acuza de multe lucruri, blondina i-a reproșat acestuia faptul că a agresat-o și i-a furat banii: ”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-ar fi reproșat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 04 Jan. 2021, 15:25 Vedete
Pe aceeași temă