Alex Bodi, pregătit să se însoare, după divorțul de Bianca Drăgușanu? ”Poate curând dacă Dumnezeu vrea asta”

Publicat: 27 dec. 2020, 15:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Au divorțat și s-au despărțit anul acesta, iar fiecare a plecat pe un drum diferit! Alex Bodi pare că și-a găsit alinarea în brațele Dariei, pe când Bianca Drăgușanu se bucură să fie singură, alături de micuța ei.

Recent, pe rețelele de socializare, Alex Bodi a răspuns la mai multe întrebări adresate din partea urmăritorilor săi. Cel care se află acum în arest la domiciliu, după ce a fost săltat de trupele DIICOT și reținut de către oamenii legii într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și trafic de persoane, a mărturisit că ar avea gânduri mari cu iubita lui, Daria, arată Cancan.

Alex Bodi încă își dorește să devină tată a doi băieți, iar despre relația cu iubita lui spune că este foarte bună. Întrebat de un internaut “Vrem să te vedem însurându-te cu Daria. Pe când nunta?”, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus: “Cine știe… poate curând dacă Dumnezeu vrea asta!!”.

Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi

După ce în urmă cu ceva timp Bianca Drăgușanu a primit primul apel de la fostul său partener în care acesta o acuza de multe lucruri, blondina i-a reproșat acestuia faptul că a agresat-o și i-a furat banii: ”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-ar fi reproșat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: captură video

Publicat: 27 dec. 2020, 15:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă