În prezența cui a fost surprinsă Bianca Drăgușanu! Fosta lui Alex Bodi se află în Dubai

Publicat: 06 ian. 2021, 09:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în compania unui bărbat în Dubai. Despre cine este vorba și cum au ajuns să se fotografieze.

Bianca Drăgușanu se află acum peste hotare, mai cu seamă în Dubai, pe „tărâmul miliardarilor”. Frumoasa blondină se simte foarte bine, se relaxează, face diferite ieșiri în oraș și chiar stă la piscină și ia cina la restaurant. Totuși, o imagine i-a pus pe gânduri pe internauți: Bianca Drăgușanu s-a pozat alături de un bărbat, și anume Rareș, fostul iubit al Anei-Maria Mocanu, aflându-se la o piscină. Au schimbat câteva impresii, iar apoi și-au făcut un selfie, bărbatul postând pe internet imaginea, arată Cancan.

Totuși, Bianca Drăgușanu s-a lăsat fotografiată ”cumințică”, căci în momentul acela blondina avea pe ea un halat negru pentru plajă care îi acoperea formele. Bărbatul și fosta asistentă TV s-au despărțit în urmă cu o lună, iar Ana Maria mărturisea acest lucru la Antena Stars: “Eu nu am vrut să ne mai acordăm o a doua șansă, pentru că el la scurt timp după despărțirea noastră a plecat într-o altă vacanță cu o altă femeie. Pentru mine a fost un șoc. M-am trezit cu el o săptămână în Turcia și o săptămână în Dubai cu o altă femeie. El și-a ales această vacanță în momentul în care era ziua lui de naștere. A fost un moment dureros și trist pentru mine. În momentul în care el a plecat și s-a afișat și nu s-a afișat la modul să-și pună un story. Au fost zeci de story-uri, poze împreună, au fost momente între ei”.

Bianca Drăgușanu a fost trădată de prieteni

Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a vorbit despre un subiect delicat din viața sa. Blondina a făcut dezvăluiri despre persoanele pe care le credea prieteni și care au reușit să o dezamăgească. Aceasta a declarat că acum mai are doar patru persoane pe care le poate considera cu adevărat prieteni și pe care simte că se poate baza la nevoie.

”Mai am 4 patru prieteni care mi-au fost alături (n.r. în ultima perioadă) Din cercul de 15 pe care i-am avut acum doi ani, ei s-au autoeliminat și m-au trădat în anumite contexte … am avut un grup de 15 prieteni cu care făceam sărbătorile împreună, ne dădeam întâlnire mereu, organizam mese mereu”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru Antena Stars.

Sursă foto:  Capturi video Youtube

Publicat: 06 ian. 2021, 09:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă