Ursul panda alb, fotografiat pentru prima data! De ce arata animalul rar in acest fel

Publicat: 03 mai 2019, 15:12 Autor: madalina m. Viral

Un urs panda alb a fost surprins in premiera, cu ajutorul camerelor de fotografiat. Animalul este cat se poate de rar si unic, in intreaga lume!

Ursul panda alb complet a fost fotografiat, cu cateva zile in urma. A fost observat in Rezervatia Wolong, din Sichuan, in China. De obicei, ursii panda prezinta doua nuante pe blana, cea de alb si negru.

S-ar parea ca motivul pentru care animalutul arata in acest mod este fiindca ar suferi de o boala genetica. Cei care au facut publica imaginea cu primul urs panda alb au fost reprezentantii rezervatiei naturale. Locatia este regasita in sud-vestul Chinei. Asa arata pielea celor loviti de fulger! 

Ursul panda alb, surprins intr-o padure!

Ursul panda alb, fotografiat pentru prima data

Un urs panda alb a fost pozat chiar cand trecea printr-o zona de padure inverzita. Animalutul avea ochii de culoare rosie, iar petele de culoare neagra de pe blana lipseau categoric. Totul spre mirarea celor care se ocupa de ingrijirea zonei protejate.

In mod obisnuit, aceste pete sunt prezente in jurul urechilor, ochilor, dar si la nivelul celor patru meembre. Ursul panda albinos parea sa aiba varsta de doi ani, spun specialistii chinezi. Asta judecand dupa modul in care arata, dar si felul zvelt in care se misca.

S-a mai constatat ca animalutul adorabil parea puternic, dar si ca albinismul nu i-a afectat in vreun fel sanatatea. Imaginea cu ursul panda neobisnuit a fost postata si in mediul online, acolo unde s-a viralizat aproape instant.

Declansatorul camerei foto s-a acticat atunci cand ursuletul complet alb a trecut prin preajma copacului de care era pozitionata. Animalutul a trecut prin acea zona la inceputul lunii aprilie, din acest an. Si-a instalat o camera sa vada ce-i face pisica, cat el doarme

In mod curent, albinismul nu afecteaza mobilitatea sau structura corpului, nici in cazul oamenilor. „Animalele care sufera de albinism sunt totusi ceva mai sensibile la lumina directa a soarelui”, a fost de parere cercetatorul Li Sheng, de la Universitatea Pekin.

sursa: unilad.co.uk

Publicat: 03 mai 2019, 15:12 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă