Gemenii care au șocat lumea medicală! Unul este alb, celălalt este negru!

Publicat: 09 Dec. 2019, 10:41 Life
Gemenii care au șocat lumea medicală! Unul este alb, celălalt este negru!

Daniel și David Omirin s-au născut la doar câteva minute distanță, dar arată foarte diferit, culoarea pielii lor fiind cea care îi evidenţiază! 

În ciuda faptului că părinții lor Stacy, de 30 de ani, și Babajide, 38 de ani, au pielea închisă la culoare, David are pielea albă pal și părul auriu. Fratele său Daniel, are pielea întunecată și părul cret, întunecat, la fel ca părinții și sora lui de patru ani, Demilade.

Motivul pentru care David arată complet diferit este că suferă de albinism, ceea ce înseamnă că pielea și părul său nu sunt pigmentare din cauza absenței congenitale de melanină.

Gemenii atrag atenția de fiecare dată când ies în Lagos, Nigeria. Stacy, mămica lor, spune că cei doi gemeni sunta trataţi ca niște celebrități, în timp ce oamenii se se preocupă de multe ori dacă ambii copii sunt ai ei.  „Trebuie să răspund la întrebări tot timpul când suntem plecați. Oamenii spun  scuzați-mă doamnă, care dintre cei doi este al vostru? ‘Şi eu spun doar că amândoi sunt ai mei și oamenii mă privesc de parcă glumesc. Dar am fost surprinsă și când s-au născut, deşi sunt mama lor. Când doctorul mi-a spus că cei doi copii ai mei nu sunt identici, nu știam la ce să mă aștept. Dar atunci am văzut că au păr și piele de culoare diferită și nu mi-a venit să cred, așa că nu sunt surprinsă că și alți oameni sunt șocați”, a spus mămica lor. 

Daniel și fratele său, David s-au născut pe 26 februarie în Lagos, Nigeria. Mama lor i-a născut pe gemeni printr-o operaţie de cezariană. 

Fotografii cu cei doi gemeni care au uimit lumea medicală puteţi vedea AICI!

Sursa foto: bantin360.net

Publicat: 09 Dec. 2019, 10:41 Life
Pe aceeași temă