EXCLUSIV | Anda Adam, din nou însărcinată? Iubitul a dat-o de gol: “Sperăm să avem gemeni”

Publicat: 08 sept. 2022, 18:38 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anda Adam însărcinată cu gemeni? Anda Adam și Joseph sunt împreună de mai bine de un an și se bucură de fiecare moment petrecut împreună!

Anda Adam este îndrăgostită iremediabil de ochii iubitului său, mai albaștri ca marea. Și atunci când sunt împreună nu încetează să își facă declarații de dragoste și să se privească intens! Când Joseph nu este prins cu treabă și afaceri și este în București, Anda Adam îi preferă compania la evenimentele mondene. Așa cum s-a întâmplat și la lansarea parfumului ei dar și la petrecerea VIVA Influencers Party.

Anda Adam și iubitul ei au fost amândoi numai un zâmbet și li se citește pe chip fericirea!

Cei doi îndrăgostiți s-au distrat și când s-au pozat la panoul evenimentului. Anda Adam și iubitul nu au putut să nu se atingă în văzul tuturor. Așa cum se poate vedea cu ochiul liber din pozele surprinse de Ciao.ro. Motivul pentru care râdeau așa este că lui Joseph, viitorul soț al Andei, i-au scăpat mâinile înspre sânii iubitei sale. Remarcă făcută și de Anda, pentru că iubitul ei nu se poate abține.

Anda Adam însărcinată cu gemeni? Cuplul se comportă ca doi adolescenți aflați la prima iubire și se vede că nu se mai satură unul de celălalt. Joseph nu a putut să-și mai dezlipească mâinile de pe viitoarea lui soție, care, ce-i drept, arată senzațional!

Joseph este șarmant și musculos, a locuit o perioadă în Franța și în Elveția și are mai multe afaceri în România. Este o partidă extrem de bună pentru Anda Adaa. El  a cerut-o de soție în Cappadocia, anul trecut în luna octombrie, într-un cadru feeric. Joseph este plin de surprize. Urmează nunta cu artista, iar Anda se așteaptă ca aceasta să aibă loc la orice pas, pentru că niciodată nu știe cum o poate surprinde iubitul său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Anda Adam își dorește gemeni cu viitorul soț

Nu doar Anda Adam își dorește copii cu adorabilul său iubit ci și Joseph ar vrea să devină cât mai repede tătic! De gemeni!

“Cum a fost și cererea în căsătorie la Cappadocia așa va fi și nunta! Nu pot să vă spun mai multe! Altfel nu va mai rămâne surpriză. Cu siguranță, ca două indicii, nunta nu va fi nici în România, nici în Elveția! Ne-am îndrăgostit aproape la prima vedere și fiecare zi e tot mai plină de iubire și înțelegere! Ne înțelegem foarte bine și ne completăm, suntem ca Yin și Yang”, ne-a mărturisit iubitul Andei Adam pentru Ciao.ro.

Mai mult, el ne-a declarat că își dorește cât mai repede un copil sau de ce nu, chiar doi, cu Anda Adam.

Anda Adam însărcinată cu gemeni?

“Sperăm să avem gemeni cât mai repede, două fete gemene, una cu ochii albaștri, una cu ochii ei!”, ne-a mai spus Joseph.

La rândul său, Anda Adam și-a completat iubitul! “Și eu încerc să aflu data nunții dar nu…Când mă uit în ochii lui albaștri mă pierd de tot! Nu mai aflu nimic… E primul lucru cu care m-a cucerit atunci când l-am cunoscut, cu ochii lui! Și vreau două gemene cu el, care să aibă ochii lui!”, și-a aprobat Anda Adam iubitul.

Asta înseamnă că vom auzi vești bune în curând de la cei doi viitori soți! Să fie într-un ceas bun!

Publicat: 08 sept. 2022, 18:38 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă