Anda Adam, primele declarații despre nuntă: „N-am nicio șansă cu el”

Publicat: 03 sept. 2022, 15:40 Autor: Camelia Vedete

Anda Adam primele declarații despre nuntă. Anda Adam a fost cerută în căsătorie în Cappadocia de iubitul ei Yosif Eudor Mohaci, iar acum lumea se întreabă pe când nunta. Artista a lămurit acest aspect și a dat și câteva detalii despre marele eveniment.

Anda Adam este în culmea fericirii de când și-a cunoscut actualul partener de viață. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme și sunt mai fericiți ca niciodată. Ce a spus vedeta despre nuntă dar și despre relația cu Yosif.

Anda Adam se îndrăgostește zilnic mai mult

Anda Adam nu ascunde că este îndrăgostită până peste cap. Artista a dezvăluit că se înțeleg de minune și că a fost dragoste la prima vedere. Mai mult decât atât, aceasta recunoaște că se îndrăgostește de Yosif în fiecare zi.

„Ne completăm bine. La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge, nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul, dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!”, a declarat Anda Adam pentru Click!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Anda Adam primele declarații despre nuntă

Frumoasa artistă Anda Adam a avut parte de o cerere în căsătorie extrem de frumoasă la care nici măcar nu se aștepta. Iubitul ei a surprins-o în cel mai plăcut mod și a cerut-o de soție chiar în Cappadocia. Acum, lumea se întreabă când va avea loc nunta.

Mai mult, artista spune că nu știe nimic despre asta și va fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. De aici înțelegem că de tot se va ocupa chiar logodnicul ei că va fi totul o surpriză chiar și pentru artistă.

„Nunta va fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. El mi-a copt-o mie, practic. Asul din mânecă va fi la el, nu la mine. Noi ne-am dus în Cappadocia ca să-i fac eu lui o surpriză, iar el m-a surprins cu inelul de logodnă. Stă periculos de bine la capitolul surprize. El e mereu cu un pas înaintea mea! N-am nicio șansă cu el! Lăsăm lucrurile să curgă natural pentru că în iubire despre asta este vorba. Nu trebuie să forțezi nimic”, a mai spus artista.

Publicat: 03 sept. 2022, 15:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă