Anda Adam, poziție ”de infarct” pe balcon! Cum s-a fotografiat în autoizolare

Publicat: 31 mart. 2020, 14:19 Autor: Andreea Voicu Vedete

Anda Adam este responsabilă și ia în serios sintagma, care a devenit acum mondială, ”#staiacasă”. Celebra cântăreață s-a fotografiat în ipostaze super sexy chiar și atunci când se află în casă, pe balcon! Și, evident, să nu uităm de hăinuțele care lasă la vedere formele frumoase ale artistei!

Românca se mândrește cu trupul pe care îl are și, oricând are ocazia, se fotografiază în diferite ipostaze și haine strânse pe corp. Ca drept dovadă, și ultimele imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare!

Chiar dacă se află în auto-izolare alături de familia ei, Anda Adam găsește un răgaz de timp să își facă câte o poză în diferite momente ale zilei: fie dimineața, fie când face sport alături de fiica ei, chiar și seara.

Anda Adam face sport în autoizolare

Chiar dacă acum nu mai poate merge la sala de sport, Anda Adam face exerciții fizice acasă și își continua stilul de viață sănătos. Alături de familia ei, Anda Adam petrece mai mult timp cu cei dragi și inspiră persoanele rămase acasă să aibă un stil de viață sănătos, arătând diferite videoclipuri cu artista în timp ce face sport. Îmbrăcată în ”straie” sportive și cu părul strâns, Anda Adam se distrează și face sport în timp ce ascultă muzica la maximum. Alături de ea e și micuța Evelin, care se distrează!

Publicat: 31 mart. 2020, 14:19 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă