Ce face Anda Adam închisă în casă! Cum se menține în formă cât timp stă în autoizolare

Publicat: 18 mart. 2020, 15:02 Autor: Andreea Voicu Vedete

Și în autoizolare e super hot! Anda Adam stă de ceva timp acasă, pentru a nu se expune riscului infectării cu virusul noul și chiar și în căminul ei găsește modalități pentru a se menține în formă.

Chiar dacă acum nu mai poate merge la sala de sport, Anda Adam face exerciții fizice acasă și își continua stilul de viață sănătos. Alături de familia ei, Anda Adam petrece mai mult timp cu cei dragi și inspiră persoanele rămase acasă să aibă un stil de viață sănătos, arătând diferite videoclipuri cu artista în timp ce face sport. Îmbrăcată în ”straie” sportive și cu părul strâns, Anda Adam se distrează și face sport în timp ce ascultă muzica la maximum. Alături de ea e și micuța Evelin, care se distrează și ea alături de mămica-vedetă!

Dieta cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme

Anda Adam este adepta unui stil de viaţă sănătos, iar datorită acestui lucru a reuşit să aibă o siluetă de invidiat. Pe lângă sport şi dieta pe care artista o ţine mai nou au ajutat-o să slăbească 12 kilograme.

La cei 38 de ani Anda Adam este într-o formă fizică de invidiat. Cântăreaţa a reuşit să topească în 2 luni 12 kilograme, renunțând la două lucru: zahăr și sare.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat Anda Adam.

„Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala şi trebuie sa alterneze proteinele. Ea manânca practic orice, important e ca manânca fara sare şi fara zahar. Medicul explica faptul ca în orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim”, a spus Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Publicat: 18 mart. 2020, 15:02 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă