Dieta cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme. Poți mânca tot ce vrei, cu o singură condiție

Publicat: 28 Feb. 2020, 15:40 Vedete

Anda Adam este adepta unui stil de viaţă sănătos, iar datorită acestui lucru a reuşit să aibă o siluetă de invidiat. Pe lângă sport şi dieta pe care artista o ţine mai nou au ajutat-o să slăbească 12 kilograme.

La cei 38 de ani Anda Adam este într-o formă fizică de invidiat. Cântăreaţa a reuşit să topească în 2 luni 12 kilograme, renunțând la două lucru: zahăr și sare.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat Anda Adam.

„Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala şi trebuie sa alterneze proteinele. Ea manânca practic orice, important e ca manânca fara sare şi fara zahar. Medicul explica faptul ca în orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim”, a spus Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Cum face sex Anda Adam cu sotul ei

”Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, a spus Anda Adam.

Publicat: 28 Feb. 2020, 15:40 Vedete
Pe aceeași temă