Poate fata! Anda Adam face bani frumoși și pe timp de criză: ”Din fericire pentru mine, mi-am mai creat două afaceri”

Publicat: 16 mai 2020, 00:51 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Artista ne-a vorbit atât despre cum i-a explicat fetiței sale ce este izolarea și virusul, despre cum e căsnicia ei în această perioadă, dar și despre cum se descurcă cu banii acum, câtă vreme nu mai susține concerte. Mai mult, Anda Adam ne-a dezvăluit și cum a reușit să slăbească în perioada de izolare, în timp ce majoritatea persoanelor au luat în greutate.

Reporter: Anda, ce faci? De cât timp ești în izolare? Cum arată o zi pentru tine, acum?

Anda Adam: Petrec foarte mult timp cu fetița mea și facem începând de la sală până la clătite, vloguri, curat… împreună!

Reporter: Ce activități ai acasă? Cu ce-ți ocupi timpul?

Anda Adam: Curat, ordine și disciplină (râde – n.r.)… mâncare (devin master chef curând) și antrenamente la greu.

Reporter: Cum te protejezi în această perioadă? Ai “ținută” specială de ieșit din casă la cumpărături, combinezon, măști, mănuși, etc?

Anda Adam: Am de toate… inclusiv combinezon și sunt foarte precaută! Mască, mănuși… am gel dezinfectant în fiecare buzunar și în fiecare colț al mașinii!!! (râde – n.r.) Clor la intrare cu care sprayez încălțămintea pe talpă. Set complet!

Reporter: Ce face fetița ta? Ce știe ea despre acest virus? Cum ai convins-o să nu iasă din casă? Ce i-ai spus? Cum i-ai explicat?

Anda Adam: Știe că e un virus și de aceea nu mai poate merge la grădiniță de care îi e dor. Și s-a obișnuit deja cu masca și de fiecare dată se dă cu gel pe mâini. E foarte responsabilă!

Anda Adam: “Nu trebuie să te sufoci unul pe altul într-o relație”

Reporter: Cum e sa stai atât de mult timp cu soțul și fetița ta? Această perioadă de izolare a schimbat cu ceva căsnicia ta?

Anda Adam: Eu mereu am considerat că nu trebuie să te sufoci unul pe altul într-o relație. În perioada asta, am încercat totuși să ne facem și activități separate cumva ca să nu ajungem să ne plictisim unul de altul.

Reporter: Înțeleg că tu esti printre puținele femei care au reușit să slăbească în această perioadă de izolare… majoritatea s-au îngrășat. Care e secretul? Ce mănânci? Ai o alimentație drastică, faci mult sport?

Cum a slăbit Anda Adam 6 kilograme

Anda Adam: Da, așa este, în această perioadă de izolare eu am slăbit aproximativ 6 kilograme cu ajutorul ceaiurilor pe care le beau.

Am încercat cam tot ce este pe piață, însă pot spune că aceste ceaiuri, în prezent, în România sunt cele mai eficiente produse pentru slăbit, din punctul meu de vedere. Am ales aceste produse pentru că în primul rând sunt 100% naturale, au în compoziție doar plante medicinale și fructe deshidratate extrem de eficiente în lupta cu kilogramele. Pe mine personal m-au ajutat, în sensul că, mi-au inhibat senzația de foame și de dulce, m-au ajutat să elimin excesul de apă și toxinele din organism și mi-au reglat digestia. Ce îmi place foarte mult la ele este faptul că le poți administra fie în stare caldă, fie după răcire, gustul și efectele se mențin și după recire, îmi dau un plus de energie și o stare de bine. Sticla cu infuzor mă însoțește oriunde merg, este extrem de practică, mă ajută să prepar și să administrez ceaiul din orice loc.

Bineînțeles, că în acestă perioadă am făcut și mișcare, atât cât am putut și am încercat să am și o alimentație echilibrată. Așadar, regim alimentar, antrenament în casă și abdomene la greu și zilnic ceaiul de care vă spuneam și care mă ajută mult să scap de retenția de apă și îmi inhibă pofta de mâncare! Am slăbit încă 3-4 kilograme în perioada asta și mai am încă puțin și ajung exact la kilogramele pe care mi le doresc și la condiția fizică pe care mi-am propus să o am vara asta! Am profitat de perioada asta că am mai mult timp la dispoziție, să mă focalizez pe direcția asta să îmi ating targhetul propus.

Reporter: Apropo, gătești? Poți să dezvălui, pentru cititoarele CIAO.ro 1-2 rețete?

Anda Adam se vopsește singură și își face manichiura

Anda Adam: M-am specializat pe deserturi mai mult! Deserturi pe care le fac, dar nu le consum. Clătite cu nutela, căpșuni sau banane și banana bread cu fructe de pădure. Evelin e foarte încântată și mă roagă mereu să îi fac!

Reporter: Cum reușești să-ți întreții părul, unghiile… e destul de greu pentru mai toate femeile. Și tu, ca multe altele, îți făceai toate aceste lucruri în saloanele de înfrumusețare. Însă, am observat că sunt câteva persoane publice care s-au vopsit singure acasă, care și-au cumpărat lampă pentru manichiură, etc…

Anda Adam: Eu mă descurc și singură chiar foarte bine pentru că având saloane de înfrumusețare câțiva ani la rând am cam învățat tot. Așa că, de vopsit, mă descurc chiar să combin culori și să îmi fac o formulă… deși știu formula exactă cu care mă fac la salon și atunci mi-e foarte simplu, trebuie doar să aplic vopseaua.

Iar la mani și pedi sunt chiar expertă! Fac modele, construcție cu gel, ojă semipermanentă, etc… Mă angajez fără probleme în orice salon! (râde – n.r.)

Reporter: Mulți artiști suportă destul de greu această izolare. Voi sunteți obisnuiți să fiți mai mereu pe drumuri, între concerte… tu cum suporți perioada asta? Prin ce stări ai trecut?

Anda Adam: “Din fericire pentru mine, mi-am mai creat 2 afaceri în paralel cu muzica”

Anda Adam: Nu am cum să spun că mă bucură situația actuală, pentru că noi artiștii din asta trăim în primul rând! La care adăugăm și pasiunea pentru ce facem! Îmi lipsesc foarte mult concertele, oamenii, drumurile, dar încerc să rămân foarte pozitivă și să cred că vom reintra în curând într-un ritm mai normal… și că fiecare își va asuma să fie precaut și să țină cont de o igienă foarte strictă.

Reporter: De asemenea, sunt mulți artiști cărora le-a scăzut foarte tare veniturile în această perioadă, din lipsa de evenimente. Tu cum te descurci cu banii? Din ce câștigi acum?

Anda Adam: Din fericire pentru mine, mi-am mai creat două afaceri în paralel cu muzica și în perioada asta nu am o problemă gravă cu veniturile, dar bineînteles, că se simte și la mine o scădere. Am un brand de costume de baie de lux și vânzările online în perioada asta merg foarte bine și livrez inclusiv extern și fac și niste construcții, duplexuri de vânzare în zona Pipera-Tunari.

Reporter: Care va fi primul loc în care te vei duce după perioada de izolare? De ce îți este cel mai dor?

Anda Adam: Având în vedere noile reglementări și faptul că se redeschid saloanele de înfrumusețare, o sa mă răsfăț cu o programare la masaj și o manichiură-pedichiură! Mai ales că în perioada asta e bine să și susținem micile afaceri care și ele au avut de suferit destul de mult.

Foto: Arhivă personală

Publicat: 16 mai 2020, 00:51 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă