Anda Adam divorţează? Primele semne că relația artistei s-a încheiat

Publicat: 07 mai 2020, 10:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în 2015 și au o fetiță împreună. Cuplul, se pare că nu mai este la fel de solid ca la început. Semnele unei rupture definitive dintre cei doi au început să apară.

Anda Adam şi soţul său nu se mai afişează de ceva timp împreună nici măcar în mediul online.

Cântăreața nu a mai publicat deloc fotografii cu soțul ei şi mai mult decât atât, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

Aceste semne au dat de înțeles fanilor că ceva s-a întâmplat în căsnicia lor, iar zvonurile despre un presupus divorţ au început imediat să apară.

Anda Adam îşi dorea încă un copil

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015 și au avut o petrecere ca în povești pe marginea lacului Snagov. Cu timpul, în viata acestora a apărut şi primul copil, micuța Evelin.

În urmă cu un an, vedeta anunța într-un interviu că este pregătită pentru un al doilea copil în viața ei.

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a declarat atunci Anda Adam, potrivit cancan.ro

Publicat: 07 mai 2020, 10:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă