Cum arată Anda Adam în costum de baie, cu silicoanele ”evadate” dintr-un sutien prea mic

Publicat: 02 Jul. 2020, 12:30 Vedete

Anda Adam nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, după ce s-a aflat că divorțează. Lucrurile nu erau tocmai roz nici măcar la începutul relației, însă cel puțin acum artista este într-o formă fizică mai bună. Dovadă o fac pozele de la mare, de-atunci, care o arată pe Anda mult mai ”pufoasă” și cu silicoanele aproape ”explodate”.

Totul părea roz la început. Sau cel puțin astea spuneau cei doi amorezi care au împreună un copil. Paparazzi noștri i-au surprins pe Anda Adam și pe soț la mare, într-o stațiune din România, în timp ce se scăldau în razele soarelui. Dar pare că nici atunci nu aveau o ”conexiune” foarte bună, căci fiecare făcea cu totul altceva și parcă exista o discrepanță în ce se scria atunci și ce se vedea, de fapt.

Anda Adam a fost surprinsă atunci cu ochii ațintiți în telefon, dar și cu ochii la copil, iar soțul ei părea abătut. Nu știm dacă din cauza temperaturilor prea ridicate nu aveau ”chef de nimic” sau pur și simplu așa simțeau să se comporte. Totuși, atunci Anda Adam era o ”pufoșică”, dar chiar și-așa formele ei furau privirile bărbaților din jur. Acum, artista arată incredibil de bine!

A fost îmbrăcată într-un costum de baie care i-au pus silicoanele ”la încercare”, unde cu siguranță mulți bărbați și-au oglindit privirea pe plajă. A zapat pe telefon, a avut grijă de copil, s-a dat cu loțiune pe corp și s-a bucurat de sejurul la mare.

Anda Adam și soțul ei divorțează

În anul 2015, Anda Adam și Sorin s-au căsătorit. Ei au spus ”Da!” în fața ofițerului stării civile și și-au jurat credință. Dar acum lucrurile stau cu totul altfel.

Acum, Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolaescu, divorțează după cinci ani de căsătorie. Cântăreața și tatăl fetiței ei nu mai sunt împreună. Cei doi s-au despărțit și urmează să semneze actele la notar peste foarte puțin timp, informează Impact.ro. Zvonurile cu privire la divorțul dintre cei doi au apărut în urmă cu câteva luni atunci când artista a apărut fără verighetă și a șters toate fotografiile în care apărea cu soțul ei pe internet.

Publicat: 02 Jul. 2020, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă