Imagini de la nunta Andei Adam. Cine au fost nașii cuplului și cum s-a îmbrăcat mireasa

Publicat: 12 iul. 2020, 10:08 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Imagini de la nunta Andei Adam. Cine au fost nașii cuplului și cum s-a îmbrăcat mireasa

Au trecut 5 ani de la nunta Andei Adam cu Sorin Andrei Nicolescu. Vedeta și-a dorit să aibă parte de o petrecere de neuitat și totul a ieșit conform planului. Puțină lume își mai amintește însă cum a fost îmbrăcată mireasa și cine au fost nașii de cununie.

Cum a arătat Anda Adam în ziua nunții

În vara anului 2015, Anda Adam își unea destinele cu Sorin Andrei Nicolescu. Cei doi au făcut pasul cel mare după mai puțin de un an de relație. Artista avea atunci 35 de ani și a avut parte de o nuntă ca în povești. Soțul ei este cu 5 ani mai tânăr decât ea. Petrecerea a avut loc la Snagov, pe malul lacului, și atmosfera a fost întreținută de 10 artiști români.

Mireasa a atras însă toate privirile. Rochia sa de la cununia religioasă a fost una de prințesă, iar Anda Adam a arătat fabulos. Rochia a făcut parte din colecția La Sposa și a fost realizată din mătase Mikado, dantelă Guipure și a avut mai multe perle pe ea. Nu mai puțin de 1.700 de euro a costat superba creație.

În ceea ce privește voalul, Anda Adam a optat pentru o variantă foarte lungă. Acesta a fost brodat și cu dantelă prețioasă.

Ca orice vedetă care se respectă, și Anda Adam a decis să aibă două rochii în cea mai importantă zi. Seara, cântăreața s-a schimbat într-o rochie din colecția Demetrios, realizată din mătase. 1.120 de euro a fost prețul acestei rochii.

Soții Gheară, nașii de cununie ai Andei Adam

Nu doar mireasa a strălucit în ziua nunții. Nici nașa nu a fost mai prejos. Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu au fost cununați de Mihaela și Nicu Gheară. Anda Adam era deja însărcinată atunci când s-a căsătorit. Cu toate acestea, cei doi soți au anunțat vestea că vor fi părinți la o lună după nuntă. Fetița cuplului, Evelin, s-a născut pe 30 noiembrie 2015, chiar în ziua de Sfântul Andrei.

 

Anda și Sorin s-au îndrăgostit iremediabil, din momentul în care s-au cunoscut. Drept dovadă, artista a fost cerută de soție după o lună de relație. Sorin Andrei Nicolescu a participat la emisiunea ”Exatlon”, unde a făcut parte din tabăra Faimoșilor. Înainte de a o cunoaște pe Anda Adam, acesta a fost manechin. În ultimele luni au apărut zvonuri conform cărora Anda și soțul ei ar urma să divorțeze.

”Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, dezvăluia vedeta în urmă cu doar câteva luni.

Publicat: 12 iul. 2020, 10:08 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă
×