Anda Adam, primele declaratii despre divorț: „Nu am depus actele la notar”

Publicat: 02 iul. 2020, 15:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam spulberă toate speculațiile cu privire la divorțul de soțul ei! Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă în aceste momente în viața ei și care este de fapt relația dintre ea și partenerul său.

De câteva luni, Anda Adam și soțul său nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, au șters și pozele în care apăreau împreună, ba chiar și-au dat jos și verighetele de pe deget. Aceste lucruri i-au făcut pe fanii celor doi să se gândească la un posibil divorț.

Anda Adam, primele declarații despre divorț

După ce artista a aflat din presă toate speculațiile cu privire la divorț, a negat vehement toate lucrurile și a explicat ce se întâmplă cu adevărat în viața ei.

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, a declarat Anda Adam pentru wowbiz.ro

Zvonurile care au apărut în presă despre mariajul celor doi

Potrivit unor surse din apropierea cuplului, se pare că artista ar fi fost cea care a luat decizia.

”S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și, tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi.

Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există.

S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au declarat surse din anturajul celor doi soți, pentru Impact.

Publicat: 02 iul. 2020, 15:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă