Anda Adam, primele declarații după ce conversațiile dintre ea și presupusa amantă a soțului său au apărut în presă: ”Asta se face în photoshop în 3 secunde”

Publicat: 10 mart. 2021, 14:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam a făcut primele declarații după ce în spațiul public au apărut mai multe conversații între ea și presupusa amantă a soțului său. De asemenea și tânăra a dezvăluit partea sa de adevăr în ceea ce privește scandalul care a izbucnit în spațiul public.

În urmă cu câteva luni se zvonea faptul că Anda Adam și Sorin ar fi divorțat, însă artista a negat vehement aceste speculații.

Recent, Anda și-a șocat fanii după ce mai multe conversații în care amenința și înjura au apărut în presă. Se pare că, soțul artistei ar fi călcat strâmb, iar în momentul în care vedeta a aflat nu s-a mai putut abține și i-a trimis câteva mesaje presupusei amante.

Dana, tânăra cu care Sorin a vorbit a spus cum s-au întâmplat de fapt lucrurile.

”Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat. Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine. Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură. Noi nu ne cunoaștem personal”, a spus Dana la Antena Stars, citată de spynews.ro.

”Eu cu Anda nu ne-am văzut, nici cu soțul, deși ea susține că ne-am văzut, de fapt. Eu nu am insistat. Am vorbit cu soțul ei pe video. Dezbăteam subiectul, nu înțeleg de ce este atât de revoltată pe mine, de ce face crize de gelozie, dar atâta timp cât ei doi…nu știu care este relația dintre ei. Nu avea motive să își facă filme și să fie geloasă, atât timp cât și ea își face viața’‘, a mai spus tânăra.

Cum a reacționat Anda Adam

În ceea ce o privește pe artistă, aceasta a explicat faptul că nu știe despre ce este vorba, iar conversațiile care au apărut nu sunt adevărate.

„Pot doar să spun că nu știu cine este această persoană, mesajele nu-mi aparțin. Cred că este un mare fake și probabil că nu știu ori îi arde cuiva de glume ori este cineva care a făcut-o voit tocmai în deea care să îmi facă un rău. Pot să spun că avem o tehnloocogie în care au apărut și filmulețe…știi de care cu o colegă de-a mea super cunoscută. Asta se face în photoshop în 3 secunde. Ușor ușor poate ajungem să ne și clonăm”, a declarat Anda Adam pentru sursa menționată.

Mai mult decât atât, Anda Adam nu a vrut să vorbească despre despărțirea de soțul său, explicând faptul că dacă ar divorța nu ar vrea ca aceste lucruri să apară în presă.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a completat ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 mart. 2021, 14:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×