Anda Adam, mesaj cu subînțeles pe Internet, după ce s-a spus că divorțează: ”Încerc să mă las de tine de ceva timp”

Publicat: 08 iul. 2020, 15:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam a transmis un mesaj cu subînțeles pe Internet, după ce s-a spus că divorțează! Cântăreața a dat curs zvonurilor apărute în spațiul public cu câteva cuvinte mai mult decât interpretabile!

Zvonurile despre divorț sunt un subiect sensibil pentru Anda Adam, care a negat vehement că ar avea probleme în căsnicie. Numai că, recent, artista și-a pus  fanii pe gânduri cu niște postări ce au stârnit controverse. Este vorba despre niște versuri de-ale unei melodii celebre, pe care artista pare să i-o dedice partenerului său.

Anda Adam s-a filmat în timp ce se afla la volanul bolidului său de lux, ascultând o melodie cu niște versuri ce par a fi un mesaj cu subînțeles pentru soțul său.

„Încerc să ma las de tine de ceva timp, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi. Și mă plimbi prin toate tripurile care-mi schimbă filmul. Eu cobor la prima, babe (… Ai tu ceva de nu-ți rezist. Tu ești și rău, da’ ești și bine”, sunt unele dintre versurile piesei fredonate de Anda Adam la InstaStory.

Anda Adam a decis să divorțeze

Potrivit unor surse din apropierea cuplului, se pare că artista ar fi fost cea care a luat decizia.

”S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și, tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi.

Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există.

S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au declarat surse din anturajul celor doi soți, pentru Impact.

Publicat: 08 iul. 2020, 15:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă