Anda Adam, dezvăluiri despre al doilea copil. Artista vrea să devină din nou mămică!

Publicat: 22 iun. 2021, 11:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste din România. În cadrul unui interviu recent, celebra artistă a vorbit despre viaţa sa sentimentală şi despre dorinţa de a avea un al doilea copil.

În urmă cu câteva luni au apărut zvonuri potrivit cărora Anda Adam şi soţul său, Sorin Andrei Nicolescu ar fi la un pas de divorţ. Aceste speculaţii au fost negate de celebra artistă, iar recent în cadrul unui interviu în momentul în care a fost întrebată cum stă din punct de vedere sentimental vedeta a răspuns: ”Hm… e bine! Bate inima săraca. Trebuie să bată ca să-mi cresc copilul”.

Totodată, Anda Adam a mărturisit și că și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii.

„Eu îmi doream foarte mult timp copii, dar n-am avut cu cine să-i fac. Probabil că dacă apăreau numai bărbați din ăștia SuperMan în viața mea aveam mulți copii până acum. Eu aș vrea, dar nu știu ce să zic. Ideea e că nu am găsit SuperManii”, a afirmat artista, potrivit spynews.ro.

Anda Adam a vorbit și despre bărbații care au abordat-o de-a lungul timpului: „Am inhibat rău bărbații. Îi inhib de dinainte să mă abordeze, că mulți de aia nici nu mă abordează. Zic că sunt foarte greu de abordat. Și ce vrei să fac? Eu asta sunt. Nu fac absolut nimic special ca să inhib oamenii, am o personalitate puternică”, a declarat cântăreața.

Ce meserie ar fi avut Anda Adam dacă nu era cântăreață

Într-un interviu pentru revista Viva, Anda Adam a povestit ce carieră și-ar fi dorit să urmeze dacă nu ar fi ajuns cântăreață. Frumoasa blondină a mărturisit că a fost dintotdeauna atrasă de tehnologie.

”Nu m-aș reorienta, sub nicio formă, dacă aș fi acum la 18 ani. Dacă nu aș fi avut talentul de la Dumnezeu, probabil a fi lucrat în IT, ceea ce am studiat în liceu. Este un capitol din viața mea care mă fascinează, îmi place mult tot ceea ce ține de tehnologie. Cred că, dacă nu eram cântăreață, eram hacker (râde)”, a declarat Anda Adam.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 iun. 2021, 11:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă