Este oficial! Anda Adam și Sorin Nicolaescu divorțează: ”S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”

Publicat: 02 iul. 2020, 08:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolaescu, divorțează după cinci ani de căsătorie! Din câte se pare, veștile care circulau în presă în urmă cu câteva luni s-au adeverit.

Cântăreața și tatăl fetiței ei nu mai sunt împreună. Cei doi s-au despărțit și urmează să semneze actele la notar peste foarte puțin timp, informează Impact.ro.

Zvonurile cu privire la divorțul dintre cei doi au apărut în urmă cu câteva luni atunci când artista a apărut fără verighetă și a șters toate fotografiile în care apărea cu soțul ei, de pe rețelele de socializare. La acel moment, însă, Anda a negat afirmațiile și a dat de înțeles că nu sunt probleme în cuplul lor.

Anda Adam a decis să divorțeze

Recent, însă, cei doi au decis că ar fi mai bine să pună punct căsniciei lor și urmează să divorțeze luna viitoare. Potrivit unor surse din apropierea cuplului, se pare că artista ar fi fost cea care a luat decizia.

”S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și, tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi.

Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există.

S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au declarat surse din anturajul celor doi soți, pentru Impact.

Publicat: 02 iul. 2020, 08:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă