Adevărul despre divorţul Andei Adam. Ce se întâmplă în familia artistei: „Aşa nu se mai poate!”

Publicat: 13 mai 2020, 11:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

După ce a apărut în spaţiul public informaţia potrivit căreia Anda Adam este la un pas de divorţ, frumoasa blondină a făcut declaraţii pe tema acestui subiect. Ea a recunoscut că are câteva probleme cu partenerul său, dar a negat că s-ar fi pus problema unei despărţiri oficiale.

“Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a spus Anda Adam.

Motivele despărţirii

Se pare că, situatia din cuplul Anda Adam-Sorin Andrei nu mai sunt roz de anul trecut, după ce tânărul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare.

Neînţelegerile în cuplu ar fi aparut din cauza problemelor financiare. Anda şi Sorin s-ar certa tot mai des şi chiar dacă în acest moment nu iau în calcul divorţul, amândoi sunt conştienţi de faptul că relaţia lor are mari probleme.

“După problema cu condamnarea lui Sorin, toate responsabilitățile au rămas pe Anda. Așa au început certurile si reproșurile. Ba că se neglijează, ba că Sorin nu o ajută suficient și că s-a închis foarte mult în el. S-au certat și împăcat de atâtea ori încât nici nu mai știi ce să crezi, dacă vor rămâne împreună sau nu. În sufletul lor, nici unul nu vrea să divorțeze, dar nici așa nu se mai poate, doar cu neînțelegeri și nemulțumiri”, a precizat o sursa apropiata Andei Adam pentru playtech.ro.

Publicat: 13 mai 2020, 11:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă