Anda Adam, declarații despre divorț: „Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului”

Publicat: 01 oct. 2020, 09:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În ultima vreme au apărut tot mai multe zvonuri potrivit cărora Anda Adam ar fi la un pas de divorț. Artista a vrut să lămurească aceste lucruri și a vorbit într-un interviu sincer despre familia sa.

Anda Adam a reușit să câștige admirația publicului datorită talentului său, dar și a aparițiilor sexy la care a apelat atunci când a apărut în fața fanilor săi.

De la un timp, admiratorii artistei au început să se îngrijoreze din cauza zvonurilor care au apărut în spațiul public. Toată lumea credea că frumoasa blondină are o familie fericită, dar în urma speculațiilor părerea acestora s-a schimbat.

Anda Adam, despre căsnicie

Celebra artista a pus stop zvonurilor și a explicat ce înseamnă pentru ea un mariaj împlinit.

„Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor. Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi. Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit. Iar asta se aplică viceversa. Căsnicia înseamnă mai mult decât a arăta bine împreună și a avea grijă la ceea ce spun cei din jur. Cred că este o provocare peste care trebuie să treci și pentru care trebuie să găsești un echilibru perfect, astfel încât energia existentă să fie mereu spre pozitiv. De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiți și o familie fericită. Cred că trebuie să fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai funcționează”, a spus Anda Adam într-un interviu pentru Viva.

Totodată artista a negat faptul că s-ar afla în prag de divorț. Recunoaște că au existat unele neînțelegeri, dar împreună au reușit să treacă peste toate lucrurile neplăcute: „Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a povestit artista, în cadrul aceluiași interviu.

”Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului”

Chiar dacă Anda Adam și partenerul său au împreună o minunăție de fetiță, artista explică faptul că nu ar rămâne niciodată într-o relație dacă ar fi nefericită, doar de dragul copilului.

„Nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive”, a declarat Anda Adam.

Publicat: 01 oct. 2020, 09:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă