Anda Adam, divorț fără perdea! De ce s-a separat artista de fostul soț: „Există o bilă neagră într-un trecut”

Publicat: 10 ian. 2023, 13:17 Autor: Camelia Vedete

Anda Adam, divorț fără perdea! Anda Adam a vorbit fără perdea de divorțul de fostul soț. Artista a spus de ce s-a separat și ce anume a deranjat-o atât de tare la tatăl fetiței ei.

Anda Adam nu se mai ascunde și vorbește deschis despre divorț. Se pare că, fostul soț avea un trecut dubios, care l-a urmărit până în prezent și le-a afectat căsnicia.

Anda Adam, divorț fără perdea!

„Sunt foarte asumată, nu! Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa doar pentru că pur și simplu există o bilă neagră într-un trecut al lor. Problema pe care el a avut-o este ceva extrem de vechi, din perioada în care el avea 19 ani. Noi eram împreună când el avea 33 de ani. Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost atunci când era la vârsta adolescenței și pur și simplu a picat într-o plasă din cauza anturajului, iar ulterior a avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația”, a spus Anda Adam la Kanal D.

Mai mult, artista declară că ar face orice sacrificiu pentru familia ei.

”Niciodată nu aș fi luat o decizie de genul acesta ca să îmi protejez imaginea. Nu sunt atât de artificială și chiar dacă iubesc ce fac și ce sunt și reprezint eu ca artist și ca femeie pentru oamenii din România, să știi că sunt mult mai umană și aș lăsa cariera și imaginea mea pentru familie și pentru oamenii pe care îi iubesc cu adevărat și care mă iubesc.

Aș fi în stare să fac orice sacrificiu pentru familia mea. Dacă unul din membrii familiei mele ar fi fost într-o asemenea situație aș înfrunta cu putere situația, dar niciodată nu aș da omul acela doar ca să îmi păstrez imaginea curată”, a mai adăugat cântăreața.

Anda Adam s-a căsătorit în secret!

„Am spus „Da”!”, a fost mesajul cu care Anda Adam a completat pozele de la cununia civilă cu Joseph, bărbatul care a cucerit-o iremediabil pe cântăreață cu ochii lui albaștri. Fotografiile de pe Instagram cu Anda Adam proaspăt căsătorită au strâns 15.000 de like-uri și aproape 300 de comentarii cu felicitări la adresa fericitului cuplu.

Anda Adam și Joseph Mohaci sunt împreună de mai bine de un an de zile și abia așteaptă să devină părinți. De dragul iubitului său afacerist, artista aproape că s-a mutat la Cluj. Acolo unde face naveta mereu, căci vedeta și-a deschis un club acolo. Actualul soț al Andei Adam a mai fost căsătorit și are o fetiță care se înțelege de minune cu fiica Andei Adam, Eveline. Anul 2022 a fost de departe cel mai bun an pentru Anda Adam. Care a primit cel mai frumos dar de Crăciun. O căsătorie cu bărbatul pe care îl iubește și alaturi de care își dorește o pereche de gemeni care să aibă ochii lui.

Artista a primit cel mai frumos cadou de la Moș Crăciun

“Cum a fost și cererea în căsătorie la Cappadocia așa va fi și nunta! Nu pot să vă spun mai multe! Altfel nu va mai rămâne surpriză. Cu siguranță, că două indicii, nunta nu va fi nici în România, nici în Elveția! Ne-am îndrăgostit aproape la prima vedere și fiecare zi e tot mai plină de iubire și înțelegere! Ne înțelegem foarte bine. Și ne completăm, suntem ca Yin și Yang”, ne-a mărturisit iubitul Andei Adam, la un moment dat, pentru Ciao.ro.

Mai mult, el ne-a declarat că își dorește cât mai repede un copil sau de ce nu, chiar doi, cu Anda Adam.

“Sperăm să avem gemeni cât mai repede, două fete gemene, una cu ochii albaștri, una cu ochii ei!”, ne-a mai spus Joseph. Iar artista nu a putut decât să îl aprobe, încântată!

“Și eu încerc să aflu data nunții dar nu. Când mă uit în ochii lui albaștri mă pierd de tot! Nu mai aflu nimic. E primul lucru cu care m-a cucerit atunci când l-am cunoscut, cu ochii lui! Și vreau două gemene cu el. Care să aibă ochii lui!”, ne declara Anda Adam pe la începutul lunii septembrie.

Publicat: 10 ian. 2023, 13:17 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă