VIDEO. 2010 VS 2020. Cum arăta Anda Adam în urmă cu 10 ani și prin ce transformări a trecut artista

Publicat: 28 Sep. 2020, 14:22 Vedete

Anda Adam este una dintre cele mai sexy cântărețe din țară. Blondina, care face mereu ravagii când postează imagini pe rețelele de socializare, a suferit transformări în ultimii zece ani.

Anda Adam întotdeauna și-a ținut ”ștacheta” ridicată când vine vorba despre cariera sa, dar și vis-a-vis de imaginea pe care și-a creat-o. Blondina a cunoscut succesul în urmă cu mulți ani, când piesele sale se auzeau în orice club sau discotecă din țară, tinerii dansând și savurând fiecare clipă.

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Anda Adam a reușit să își mențină această imagine frumoasă. Dar mai țineți minte cum arăta înainte? … Tot blondină și frumușică foc! În videoclipurile pe care le filma în urmă cu zece ani, Anda Adam pare aproape neschimbată și, totuși, a trecut prin multe etape până în prezent.

Anda Adam și-a pus silicoane

În urmă cu mulți ani, artista Anda Adam și-a pus silicoane și a trecut pentru câteva ori pragul cabinetelor chirurgicale, ultima operație pe care și-a făcut-o fiind la nas. În anul 2002, ea a suferit o intervenție la bust, iar zece ani mai târziu a fost nevoită să și le schimbe.

„Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin! (…) O să revin cu poze după operaţie”, a scris Anda Adam la un moment dat pe internet.

Sursă foto: Arhivă, Youtube 1, Youtube 2

Publicat: 28 Sep. 2020, 14:22 Vedete
Pe aceeași temă