Anda Adam a pozat topless, la 40 de ani. Fotografia de mii de like-uri

Publicat: 10 Sep. 2020, 09:26 Vedete

Anda Adam este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy artiste de la noi, sfidând, parcă, legile timpului. La 40 de ani, artista și-a surprins plăcut fanii cu o fotografie în care pozează… topless.

Ținuta Andei Adam pentru fotografia postată pe rețelele de socializare a fost cât se poate de minimalistă: un slip negru și o pălărie supradimensionată. În rest… nimic, doar formele ei atrăgătoare și o atitudine provocatoare și probabil un parfum demențial.

View this post on Instagram

Are u there?👒

A post shared by ⭐️𝐀𝐧𝐝𝐚 𝐀𝐝𝐚𝐦⭐️ (@andaadam) on

Comentariile admiratorilor săi nu au contenit pe pagina sa de Instagram!

„Frumos tablou,esti divina,fata frumoasa. Arata tot ce poti, ca ai ce sa arati. Esti artista si sportiva. Nu poate nimeni sa spuna ca nu ai nimic in cap, pentru ca ai demonstrat ca esti o artista in toata regula. Si daca acum nu esti tu, cand ai sa fii de anii mei, nu ai ce sa mai arati. Pe nimeni nu mai intereseaza nici daca esti inteligenta si nici cum arati. Pentru mine tot ce faci e de bun simt si nu faci nimic vulgar. Succes in continuare”

„Ești mișto cu pălăria pe cap. Iar poza a eșit perfect. Exact cum ești tu de perfectă.👏”

Câte operații estetice are, de fapt, Anda Adam?

Anda Adam și-a mărit buzele, iar cea mai recentă intervenție și-a făcut-o anul trecut. Visul de a avea un nas perfect s-a îndeplinit după ce a trecut prin cabinetul medicului estetician și a apelat la rinoplastie: „Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!”, a scris Anda Adam pe Instagram.

Publicat: 10 Sep. 2020, 09:26 Vedete
Pe aceeași temă