Anda Adam a ”speriat” internetul! “Bă, m-a luat poliția!”

Publicat: 22 Jul. 2020, 13:10 Vedete

Frumoasa artistă Anda Adam a avut o problemă seara trecută, în drum spre București.

Blondina a băgat ”spaimă” în internauți, după ce și-a început unul dintre Instastory-uri zicând ”Bă, m-a luat poliția!”. Dar acest lucru a fost, de fapt, o glumă, căci frumoasa artistă a întâmpinat o problemă în drumul de întoarcere spre București, de la mare. Bolidul ei de lux a rămas în pană!

Iar atunci, așa cum spune și Anda Adam, s-a întâmplat să fie și o mașină de poliție în preajmă, astfel că a primit ajutor din partea Poliției Române!

”Bă, m-a luat poliția! Deci, nu o mașină de poliție, ci două. E groasă!”, spunea Anda Adam la miezul nopții. Dar a continuat la scurt timp, tot pe Instagram: “Am glumit, am pană și domnii mă ajută, sunt foarte drăguți. Au chemat chiar și o vulcanizare mobilă în Olimp, că altfel nu am cum să ajung acasă, la fată. Mulțumesc! Vă mulțumesc din suflet”.

Anda Adam: ”Mi-am dat seama că mă iubește Dumnezeu”

De asemenea, artista a așteptat duba unei vulcanizări mobile pentru a sosi: ”Yupii! Vai, cât de tare! Genial! Cum, nici nu știam că există așa ceva, vă jur! Mulțumesc, Poliția Română să trăiască! Dau de băut azi. N-aveți voie să beți, mă scuzați. Dau o ciocolată, a spus cu zâmbetul pe buze”.

”Mi-am dat seama că mă iubește Dumnezeu și, în seara asta, mi-a scos poliția în cale ca să îmi rezolv problema, să pot să mă duc acasă să dorm lângă fetița mea. Vă mulțumesc din suflet! Nu uitați, notați numărul de telefon, în caz că faceți pană, există vulcanizare mobilă. Vă pup tare”, a mai spus frumoasa artistă, arată Cancan.

Publicat: 22 Jul. 2020, 13:10 Vedete
Pe aceeași temă