Bolidul de lux al Andei Adam, avariat într-o parcare: ”Mă gândesc ce fel de om poate să facă așa ceva”

Publicat: 06 Feb. 2021, 12:22 Vedete

Este cunoscut faptul că Anda Adam este o iubitoare a mașinilor de lux, ba chiar conduce una extrem de scumpă de care are mare grijă. Recent, vedeta a povestit prin ce experiență neplăcută a trecut după ce mașina ei a fost avariată într-o parcare.

Anda Adam le-a povestit fanilor săi de pe Instagram, faptul că a mers la un bancomat, iar când s-a întors la mașină, a găsit-o avariată. Deși nu știe exact cine a făcut acest lucru, vedeta crede că cineva de la balconul unui bloc i-a aruncat ceva pe parbriz și i-a spart geamul într-un colț.

„M-am oprit la o bancă, pe un trotuar, unde deasupra sunt apartamente, așa e zona acolo. Am intrat la bancomat, am scos niște bani. Am stat maxim un minut și jumătate și când am ieșit am găsit chestia asta. Cineva de la balcon probabil mi-a aruncat ceva pe parbriz în acest un minut jumătate când eu am intrat în bancă”, a spus Anda Adam, citată de spynews.ro.

Mai mult decât atât, artista este pregătită să meargă cât mai departe pentru a descoperi cine a comis fapta.

„Mă gândesc ce fel de om poate să facă așa ceva. Ideea e că o să-mi răpesc din timpul meu, o să merg la Poliție, o să fac o reclamație și voi încerca să obținem imaginile de pe camerele din zonă să vedem dacă într-adevăr a fost cineva care mi-a aruncat ceva pe parbriz cât am intrat în bancă 1 minut și jumătate, pentru că mi se pare că lucrurile nu trebuie să rămână chiar așa totuși”, a mai spus vedeta.

Ce carieră ar fi urmat Anda Adam, dacă nu ar fi fost artistă

Într-un interviu pentru revista Viva, Anda Adam a povestit ce carieră și-ar fi dorit să urmeze dacă nu ar fi ajuns cântăreață. Frumoasa blondină a mărturisit că a fost dintotdeauna atrasă de tehnologie.

”Nu m-aș reorienta, sub nicio formă, dacă aș fi acum la 18 ani. Dacă nu aș fi avut talentul de la Dumnezeu, probabil a fi lucrat în IT, ceea ce am studiat în liceu. Este un capitol din viața mea care mă fascinează, îmi place mult tot ceea ce ține de tehnologie. Cred că, dacă nu eram cântăreață, eram hacker (râde)”, a declarat Anda Adam.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 06 Feb. 2021, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă