Unde își ascunde Anda Adam kilogramele pe care le-a ”slăbit” pe Instagram? … sub geacă!

Publicat: 14 ian. 2021, 19:04 Autor: ileana.ghinea Vedete

În vara anului trecut, Anda Adam s-a lăudat cu o performanță destul de greu de atins: a slăbit 12 kilograme în două luni! Judecând după cele mai recente poze, care nu sunt făcute de ea, eforturile cântăreței s-au cam dus pe apa sâmbetei!  

Cu toate astea, parcă ne-ar fi plăcut să vedem altceva decât ne-au lăsat camerele de fotografiat puse „la treabă” de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO.
De peste 20 de ani de când prestează activități artistice pe scena mioritică, Anda Adam ne-a obișnuit cu un fizic rubensian, tonifiat, frumos întreținut cu sală și stil de viață sănătos. Să nu mai vorbim că prin viața sa s-au perindat parteneri destul de pregătiți la capitolul forță.

Este suficient să-i amintim pe Victor Slav sau pe cel despre care se spune că-i este fost soț, Sorin Nicolescu, doi bărbați cu adevărat pasionați de fitness. Același lucru vrea să-l transmită artista și prin intermediul conturilor de socializare. Pe Instagram, de exemplu, descoperim o Anda Adam toată o fibră, toată o poveste. Păr blond și lung, talie subțire și perfect tonifiată, fund de braziliancă fierbinte, picioare și brațe perfect desenate. Iată că… nici nu apucăm să terminăm bine cuvântul „desenate”, că ne lovesc fotografiile realizate de paparazzi.

Blonda tocmai ce ieșea dintr-o clinică de înfrumusețare atunci când a fost fotografiată. Din imagini este lesne de înțeles că Anda Adam nu mai este chiar atât de slim pe cum se vede în poze. Sigur, să-i acordăm circumstanțe atenuante din prisma faptului că poate o geacă oversize care-i acoperă linia corpului. Pe de altă parte, faptul că doar ce a ieșit dintr-o clinică de înfrumusețare ne lasă să credem că artista este preocupată, în continuare, de felul în care arată.

Altfel… cum or mai sta lucrurile la capitolul viață sentimentală? Se pare că nimic nou sub soare sau, cum ar spune povestea, toate-s la fel. Cu Sorin nici albă, nici neagră, cu altcineva… de-a dreptul gri! Din ce vedem că se întâmplă pe social media, tragem concluzia că artista și-a canalizat toată energia pe job-uri, din ce în ce mai multe în zona de promovare produse and stuff, și pe viața alături de fetița ei, Evelin care anul acesta împlinește 6 ani. Este adevărat, cumva, atunci când ești singurul pilot al vieții tale și a copilului tău, cam acesta este combinația care vine natural în realitatea ta.

Oricum, să nu uităm că Anda Adam este una dintre cele mai experimentate și mai vechi artiste de la noi. Blonda a reușit, de fiecare dată, să-și adapteze stilul astfel încât să rămână vârf de lance, și pentru asta o apreciem.

Publicat: 14 ian. 2021, 19:04 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă