Anda Adam, înșelată de soțul său? Au apărut conversații halucinante între artistă și ”amantă”

Publicat: 09 mart. 2021, 15:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam trece prin momente grele, după ce ar fi găsit în telefonul soțului său mai multe conversații cu diferite domnișoare. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a ieșit imediat la ”atac”.

Deși Anda Adam nu este cunoscută ca fiind o fire violentă, conversațiile care au apărut în spațiul public arată o altă față a celebrei cântărețe. Se pare că, aceasta nu s-a mai putut abține în momentul în care a văzut diferite conversații în telefonul soțului său.

Mai exact, este vorba despre o domnișoară care vorbea cu Sorin pe contul de Instagram. Deși artista și soțul său nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, aceasta este la curent cu tot ce face bărbatul, potrivit spynews.ro.

Mai mult decât atât, Anda Adam i-a vorbit extrem de urât tinerei pe care soțul său a încercat să o vrăjească pe rețelele de socializare și din păcate pentru vedetă acestea au ajuns în spațiul public.

Ce spunea Anda Adam despre certurile cu soțul său

În urmă cu ceva vreme, Anda Adam spunea că dacă între părinți există o energie negativă, atunci acel copil nu va crește frumos.

”Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău”, a declarat ea în urmă cu ceva timp, arată Spynews.

Pe de altă parte, Anda Adam susținea că între oameni mai există și ceartă sau momente de tensiune.

“Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a mai adăugat ea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 mart. 2021, 15:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă