Câte operații are Anda Adam: ”Nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea”

Publicat: 27 Oct. 2020, 10:56 Vedete

Anda Adam este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Care este adevărul din spatele operațiilor estetice. Câte și unde le are?

Frumoasa cântăreață Anda Adam a suferit doar două operații estetice. Blondina a mărturisit, potrivit publicației VIVA, că are un implant și o rinoplastie.

”Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept. Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat”, a spus Anda Adam.

”Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez”, a mai spus ea.

Anda Adam, luată la rost de o tânără într-o parcare

Anda Adam a creat ”vâlvă” pe internet, după ce a fost surprinsă în timp ce staționa pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Fotografia a fost postată pe o pagină de Facebook, ”Polițiștii au umor”, iar reacțiile nu au lipsit deloc. La scurt timp, celebra cântăreață a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în seara când a oprit pentru 15 minute în parcarea respectivă a mall-ului.

„Mi-am „permis” să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pentru 15 minute! După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat așa fix 5 min cât am urcat să iau o felie de tort copilului. Copilul era în dreapta spate, motiv pentru care am parcat așa ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină.

La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și „certată” de o „domnișoară” cu pălărie neagră în cap stilul „vama veche”, ca data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca „PROASTA” … citez.

Probabil acestă „epavă” este una din acest grup sau din alt grup similar și văzând postarea și fiind în sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzatoare, că dacă nu știați, există „una cu pălărie” care este justițiara parcărilor din mall”!

Dacă citești acest mesaj „pălăriato”, află că am scos mașina și am venit după tine, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu!”, a comentat Anda Adam.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Oct. 2020, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă