Anda Adam, luată la rost de o tânără într-o parcare: ”Am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și…”

Publicat: 05 Oct. 2020, 10:09 Vedete

Anda Adam a creat ”vâlvă” pe internet, după ce a fost surprinsă în timp ce staționa pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

Fotografia a fost postată pe o pagină de Facebook, ”Polițiștii au umor”, iar reacțiile nu au lipsit deloc. La scurt timp, celebra cântăreață a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în seara când a oprit pentru 15 minute în parcarea respectivă a mall-ului.

„Mi-am „permis” să parchez așa pentru că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pentru 15 minute!

După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat așa fix 5 min cât am urcat să iau o felie de tort copilului. Copilul era în dreapta spate, motiv pentru care am parcat așa ca să pot deschide ușa să îmi scot copilul din mașină.

Anda Adam:  ”Dacă citești acest mesaj „pălăriato”, află că am scos mașina și am venit după tine”

La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și „certată” de o „domnișoară” cu pălărie neagră în cap stilul „vama veche”, ca data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca „PROASTA” … citez.

Probabil acestă „epavă” este una din acest grup sau din alt grup similar și văzând postarea și fiind în sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzatoare, că dacă nu știați, există „una cu pălărie” care este justițiara parcărilor din mall”!

Dacă citești acest mesaj „pălăriato”, află că am scos mașina și am venit după tine, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu!”, a comentat Anda Adam de pe pagina sa de Facebook, potrivit Cancan.

Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște "șopinguri", a lăsat-o și ea așa, "în punctul mort". Sursa Șoferi De Week-end CLUJ.

Publicată de Politistii au umor pe Duminică, 4 octombrie 2020

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Oct. 2020, 10:09 Vedete
Pe aceeași temă