Anda Adam, primele declarații după ce a fost eliminată de la Ferma. Ce spune artista despre fostele sale colege

Publicat: 21 oct. 2020, 09:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam a fost una dintre concurentele de la Ferma care au pășit în competiție pregătită să câștige marele premiu. Din nefericire blondina a fost eliminată în urma unui duel cu Elena Chiriac, iar recent a făcut și primele declarații despre trăirile pe care le-a avut în show.

Anda Adam nu a părăsit singură competiția, alături de ea a ieșit și Bogdan Stoica, fratele luptătorului Andrei Stoica. Artista a explicat după ieșirea din concurs faptul că iubește provocările și din acest motiv a acceptat să lupte în Ferma.

”Pentru mine a fost o provocare. Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce. Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost ”Ferma” este o investiție în mine. Mă dezvolt personal”, a declarat Anda Adam.

Totodată Anda Adam explică faptul că ea a muncit cât toate concurentele la un loc, iar colegii pot confirma acest lucru.

”Am muncit decât toate fetele la un loc. Și colegii mei pot confirma. Deci, pe toate dacă le aduni n-au făcut cât am muncit eu în fermă”, a mai spus vedeta.

”În ultimele zile am cam pus pe planul doi competiția”

De asemenea, Anda a recunoscut că dorul de fetița ei a măcinat-o în ultimele zile de competiție. Întâlnirea cu Evelin a fost una emoționantă, moment pe care amândouă l-au așteptat cu sufletul la gură.

”Când vorbim de Evelin este subiectul unde eu clachez. Acolo este punctul meu sensibil. Am avut o perioadă acolo, spre final, când plângeam în fiecare seară, mi-era deja foarte dor de fetița mea. Când am ajuns acasă, în momentul în care eram în lift, am scos telefonul și l-am pus pe filmare pentru că am fost și eu foarte curioasă să văd cum reacționează Evelin. Și am această filmare pe telefon. Fetița mea, cam de patru-cinci zile, înainte, începuse să plângă în fiecare seară spunând că ea vrea la mami. Am o conexiune puternică cu ea. Mi-a transmis cumva lucrul acesta. Și în ultimele zile am cam pus pe planul doi competiția”, a mărturisit artista.
Publicat: 21 oct. 2020, 09:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă