Câte operații estetice are, de fapt, Anda Adam? Artista a recunoscut totul

Publicat: 24 aug. 2020, 13:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anda Adam, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, a trecut de-a lungul timpului prin schimbări radicale. Frumoasa blondină a apelat de mai multe ori la iscusința medicilor esteticieni care au ajutat-o pe artistă să aibă o înfățișare de invidiat.

Anda Adam s-a lansat în muzică în anul 1999, alături de o cunoscută trupă, iar pe vremea respectivă era brunetă. Cu părul scurt și creț și fără formele de acum, cântăreața a luat o decizie radicală și și-a mărit, pentru prima dată, sânii. S-a făcut blondă și pentru că era foarte mândră de cum arată, vedeta a apărut la scurt timp după ce s-a ”tunat” de două ori într-o revistă pentru adulți.

Câte operații estetice are, de fapt, Anda Adam?

Însă, Anda Adam nu s-a oprit aici. Artista și-a mărit buzele, iar cea mai recentă intervenție și-a făcut-o anul trecut. Visul de a avea un nas perfect s-a îndeplinit după ce a trecut prin cabinetul medicului estetician și a apelat la rinoplastie: „Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!”, a scris Anda Adam pe Instagram.

Cum a reuși Anda Adam să slăbească

La cei 38 de ani Anda Adam este într-o formă fizică de invidiat. Cântăreaţa a reuşit să topească în 2 luni 12 kilograme, renunțând la două lucru: zahăr și sare.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat Anda Adam.

„Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala şi trebuie sa alterneze proteinele. Ea manânca practic orice, important e ca manânca fara sare şi fara zahar. Medicul explica faptul ca în orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim”, a spus Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Publicat: 24 aug. 2020, 13:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă