Spectacol total la mare! Topul vedetelor din ”cauciuc”. Pe ce loc se află Corina Caragea, Anda Adam, Alina Eremia și Wanda!

Publicat: 19 Jul. 2020, 19:49 Vedete

Nu știm cum au căpătat atâta flexibilitate, dar vedetele noastre sunt pline de talente… nebănuite! Lupta a fost strânsă în acest TOP 20 extrem de ”fierbinte”, însă cele mai provocatoare poziții acrobatice au avut de câștigat locurile fruntașe, evident!  

Fetele cochete din acest top au preferat să iasă în evidență, pe plajă, cu mișcări  acrobatice care mai de care mai ispititoare în fața aparatului de fotografiat.

Așa că s-au gândit să nu mai stea tolănite pe șezlong și să arate lumii întregi cât de flexibile pot fi, întocmai ca niște sportive care și-au ratat cariera în gimnastică.

Una dintre vedetele care au oferit un astfel de spectacol a fost Corina Caragea, cu salturile ei „mortale”. În cazul ei, care apare foarte rar în costum de baie, nici nu știi ce să apreciezi la prima vedere… mișcările sau silueta perfectă.

În schimb, pe Bianca Drăgușanu deși ați văzut-o în toate ipostazele, este fix genul de femeie de care nu te saturi vizual. Și a avut grijă să surprindă, la o recentă sesiune de plajă, cu poziții de infarct care au adus-o în acest top!

Wanda, de cealaltă parte, una dintre cele mai exhibiționiste vedete de la noi, a oferit un show erotic în toată splendoarea, tot la mare,după ce a încercat tot felul de acrobații ajutată de un domn bine.

Lista e lungă, iar pozele din galerie, absolut incitante, vorbesc de la sine!

Publicat: 19 Jul. 2020, 19:49 Vedete
Pe aceeași temă