EXCLUSIV | Cristina Bălan este însărcinată a doua oară! Ce nume unic va purta bebelușul! Soțul artistei: „Am ținut secret pentru că”

Publicat: 13 sept. 2022, 20:14 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Bălan este însărcinată a doua oară! Familia Cristinei Bălan este în culmea fericirii! Artista este însărcinată în 6 luni, azi a dat vestea cea mare. Și urmează să nască o fetiță la începutul anului viitor, în ianuarie!

Ea și soțul ei sunt părinții gemenilor în vârstă de 9 ani, Toma și Matei, care au fost diagnosticați cu sindromul Down. Acum, că familia li se va mări și vor avea 3 copii, au cu toții emoții și trăiesc intens acest moment. Chiar gemenii familiei au ales numele pentru surioara lor, care este unul deosebit: Nadeea Sofia!

“Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție.
Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia! Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar”, a anunțat Cristina Bălan vestea cea mare! Artista este însărcinată în 23 de săptămâni și urmează să nască al treilea copil la începutul lunii ianuarie 2023.

Soțul artistei: „Am ținut secret pentru că”

Gabriel Bălan, soțul Cristinei, ne-a împărtășit pentru Ciao.ro toate detaliile despre sarcina Cristinei Bălan!

Gabi, ați fost superstițioși cu cea de-a doua sarcină! Vă felicităm pentru bebelușă!

Nu este vorba de superstiție dar în primul rând am vrut să trecem de primele luni, Cristina are 41 de ani. Și am vrut să ne asigurăm că este o sarcină viabilă și că e totul în regulă, după care cumva. Sincer vorbind, ne-a plăcut această intimitate, să-i spun așa! Nu am vrut să trâmbițăm pe subiect. Am vrut să ne bucurăm noi cât mai mult de veste, să fie doar pentru noi! Nu a fost chestie de superstiție, sarcina a decurs până acum mai mult decât foarte bine. Nu a avut niciun fel de probleme, grețuri sau chestii de genul ăsta, cunoscute, în general.

Cristina e deja însărcinată în 6 luni și azi a dat vestea tuturor!

Chiar astăzi a făcut 6 luni de sarcină, când a anunțat, de aceea am zis să facem acum public. Teoretic ar trebui să nască pe 10 ianuarie, aceasta ar fi data estimată pentru naștere! Depinde! Noi ne dorim să fie ok și să ducă la termen sarcina, asta sperăm din tot sufletul. Până acum a fost chiar o sarcină foarte ușoară. Nu a avut nici stări, oscilații mari, adică acum să fie fericită după care să pice în depresie, adică nu. Nu a simțit cu pofte nocturne sau știu eu. Până mai recent era mai mult activă noaptea dar în ultima vreme a început să fie activă mai toată ziua și toată noaptea

Cristina Bălan este însărcinată a doua oară!

Ce zic băieții, Toma și Matei?

Spre uimirea noastră chiar au înțeles repede ce se întâmplă și că urmează să aibă o surioară. Ba chiar sunt foarte protectori cu ea, cu Cristina, au înțeles bine. Copiii copiază întotdeauna modelul părinților, după cum se știe. Și dacă m-au văzut pe mine că sunt mai protector cu ea și caut să o protejez. Și să o scap de anumite sarcini, ca să folosesc acest cuvânt, caută și ei să o protejeze mereu. Îi mai aud, „Hai, mami, mergi, nani!”, să se mai odihnească și ea!

O pupă de fiecare dată pe burtică, îi ridică tricoul, o pupă pe burtică! Se mai întâmplă și pe stradă să vrea să o pupe și ei nu înțeleg de ce acasă pot ridica bluzița și pe stradă nu. În fiecare seară, înainte de culcare, ori le citim povești, ori le punem povești. De altfel, unul dintre numele surioarei este dat din poveștile pe care le ascultă. Mai erau niște desene pe care le urmăreau ei, se numeau Sofia.

Cum au ales numele fetiței

Și asta a fost primul nume ales de ei, și ulterior, Nadeea, a venit de la, mă rog, vor fi chiar nașii fetiței. Avem niște prieteni foarte buni care au fost în vizită exact când am aflat despre sarcină și pe ea o cheamă Andreea și piticii noștri. Pentru că au anumite deficiențe de vorbire, nu puteau să pronunțe acum 6 luni, când am aflat de sarcină, Andreea, și spuneau Nadeea.  Nouă ne-a plăcut foarte mult cum sună Nadeea, că nu e nici Nadia, e altceva. Dacă tot au decis piticii acest nume, dacă va fi fetiță, o să îi spunem Nadeea! Ulterior am aflat că e fetiță și iată, așa a rămas, așa s-a decis! Ambele nume ale fetiței sunt date de pictici!

Tu cum ești? Cum a primit tăticul vestea?

Al nouălea cer este prea jos pentru unde mă poziționez! Noi ne-am dorit foarte mult o fetiță, inclusiv de când am aflat despre sarcina cu gemenii. Cu băieții noștri, multă vreme am crezut  până să aflăm sexul respectiv, am crezut că vorbim și de o fetiță și cumva așa este. Că unul dintre ei, respectiv Matei, are așa din atitudinea și din forța unei fetițe, la o adică, întotdeauna fetele sunt mai puternice decât băieții!

Ce nume unic va purta bebelușul!

Nu vă sperie că o să aveți trei copii?

Dimpotrivă! Nu! De ce să ne sperie? Ne-am dorit foarte mult acest copil! Am zis-o de foarte multe ori și cred că sună PR-istic. În viață nimic nu este greu și cred că ține de puterea noastră de a ne adapta sau nu unor situații. Nu că este ușor, asta este clar, dar mulți ar spune că ceea ce facem noi. Să avem grijă de doi copii cu o astfel de dizabilitate, cum este sindromul Down, este foarte foarte greu.

Nu este ușor dar nu este nici atât de foarte-foarte greu! E o chestie de obișnuință, de a te obișnui sau a nu te obișnui, de a te adapta sau nu, unei situații. Adică mi se pare că sunt diagnosticuri mult mai grele și mai complexe. Și complicate decât cea ce avem noi, este greu ce facem dar nu este un capăt de lume. Sunt familii cu câte 10 sau 12 copii și nu li se pare greu.

Și Cristina cum e?

Cum ziceam și de mine! Al nouălea cer este puțin spus! Cum să fie? Cum este orice mămică care are în burtică o minune!

Îi pregătiți o cameră specială bebelușei?

Cumva ne-am pregătit dinainte de a știi, de când am construit casa ne-am gandt că atunci când vor crește baieții suficient de mari și vor avea nevoie de intimitate. Să aibă camere separate, dar uite că până la urmă, cea de-a doua cameră este predestinată pentru al treilea copil. Cumva am gândit din avans lucrurile, fără să știm ce se va întâmpla. Avem deja o mâna de oameni cu care am dezvăluit și împărtășit secretul. Și avem prieteni care s-au oferit să ne ajute pe partea astea, avem hăinuțe pentru prima etapă, landou, cărucior.

Băieții cum sunt cu școala?

Pe băieți vrem să îi înscriem la o școală din State pentru homeschooling și o să îi trecem în homeschooling. Pentru că din păcate sistemul de masă în România nu este pentru copiii cu dizabilități, în general. Nu este nici pentru copiii tipici dacă e să vorbim sincer.

Credit foto Cristina Bălan însărcinată: Elena Monica Jilăveanu

Publicat: 13 sept. 2022, 20:14 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă