Cristina Bălan a născut pentru a doua oară. Primele poze cu fetița – vedeta mai are acasă doi copii cu sindrom Down

Publicat: 03 ian. 2023, 13:54 Autor: Camelia Vedete

Cristina Bălan a născut pentru a doua oară la sfârșitul lunii decembrie. Artista a postat primele poze cu fetița pe rețelele de socializare.

Ea și soțul ei sunt părinții gemenilor în vârstă de 9 ani, Toma și Matei, care au fost diagnosticați cu sindromul Down. Acum, că familia s-a mărit și au 3 copii, trăiesc intens acest moment. Chiar gemenii familiei au ales numele pentru surioara lor, care este unul deosebit: Nadeea Sofia!

Cristina Bălan a născut pentru a doua oară

Cu puțin timp înainte de Revelion, Cristina Bălan a devenit mamă din nou. Artista a postat primele imagini cu micuța, iar mesajele ei i-au cucerit pe fani.

„Bun venit la noi în familie, iubita noastră surioară, Nadeea Sofia! Noi deja te iubeam încă din burtică, dar acum ne-am topit de dragul tău. Îți vom fi alături la fiecare pas și te vom ține de mână mereu, promitem”, este mesajul postat de Cristina Bălan, pe contul ei de Facebook.

„Marea Bucurie a ajuns in bratele noastre, chiar inainte de trecerea in noul an, pe 30 Decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastra, te-am asteptat cu mari emotii! Ai vrut sa petrecem Revelionul impreuna si nu exista cuvinte sa exprime fericirea si recunostinta pentru atata perfectiune”, a scris artista și pe pagina de Facebook unde pune postări despre viața celor doi băieți ai ei, care suferă de sindromul Down.

Soțul artistei: „Am ținut secret pentru că”

Gabriel Bălan, soțul Cristinei, ne-a împărtășit pentru Ciao.ro toate detaliile despre sarcina Cristinei Bălan!

Gabi, ați fost superstițioși cu cea de-a doua sarcină! Vă felicităm pentru bebelușă!

Nu este vorba de superstiție dar în primul rând am vrut să trecem de primele luni, Cristina are 41 de ani. Și am vrut să ne asigurăm că este o sarcină viabilă și că e totul în regulă, după care cumva. Sincer vorbind, ne-a plăcut această intimitate, să-i spun așa! Nu am vrut să trâmbițăm pe subiect. Am vrut să ne bucurăm noi cât mai mult de veste, să fie doar pentru noi! Nu a fost chestie de superstiție, sarcina a decurs până acum mai mult decât foarte bine. Nu a avut niciun fel de probleme, grețuri sau chestii de genul ăsta, cunoscute, în general.

Cum au ales numele fetiței

Și asta a fost primul nume ales de ei, și ulterior, Nadeea, a venit de la, mă rog, vor fi chiar nașii fetiței. Avem niște prieteni foarte buni care au fost în vizită exact când am aflat despre sarcină și pe ea o cheamă Andreea și piticii noștri. Pentru că au anumite deficiențe de vorbire, nu puteau să pronunțe acum 6 luni, când am aflat de sarcină, Andreea, și spuneau Nadeea.  Nouă ne-a plăcut foarte mult cum sună Nadeea, că nu e nici Nadia, e altceva. Dacă tot au decis piticii acest nume, dacă va fi fetiță, o să îi spunem Nadeea! Ulterior am aflat că e fetiță și iată, așa a rămas, așa s-a decis! Ambele nume ale fetiței sunt date de pictici!

Cristina Bălan, mama gemenilor cu sindromul Down, a răbufnit

În timp ce în America se dă o luptă aprigă pentru dreptul la avort, acest subiect sensibil face ecouri și în România. Cristina Bălan, fostă membră a trupei Impact, care este mamă de gemeni, se declară revoltată de legea propusă peste Ocean. Chiar dacă personal nu este de acord cu această intervenție. 

Cristina Bălan este fără doar și poate o mamă îndrăgostită de copiii ei și a fost nevoită să se lupte cu multe prejudecăți după ce a adus pe lume doi băieți diagnosticați cu sindromul Down.

Oamenii sunt obisnuiti sa perceapa dizabilitatea ca pe ceva negativ si atat. Daca nu ai latura spirituala mai prezenta, nu poti pricepe cum e posibil sa te dezvolti, ca om, ca suflet, dupa o astfel de experienta. Multi oameni nu pot pricepe cum sa stii ca vei avea un copil cu Sindromul Down si sa nu faci avort. Dar pentru mine, un om preocupat de toate aspectele fiintei umane (trup, minte, spirit), acest sindrom nu inseamna decat o experienta diferita. Nu inseamna ,,bau-bau”, mai ales ca acesti oameni sunt niste suflete mari, pur si simplu. Citește continuarea aici.

Publicat: 03 ian. 2023, 13:54 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×