Acesta este jobul de vis! Primesti 6000 de lire pentru a calatori in jurul lumii timp de 3 saptamani VIDEO

Publicat: 04 Feb. 2019, 15:27 Life

Sa fii platit pentru a calatori in jurul lumii si sa incerci experiente de lux suna ca un vis.

Insa Royal Caribbean a facut din acest vis o realitate. Linia de croaziera a dat drumul aplicatiilor pentru Shore Apprentice, unde un norocos angajkat va fi paltit cu 6000 de lire pentru a calatori peste tot timp de 3 saptamani.

Responsabilitatile? Sa incerce experienta de a calatori cu un vas de croaziera, iar apoi sa posteze pe Instagram, InstaStory si IGTV. Vorbim despre excursii pentru a vedea ghetarii din Alaska, a explora frumosul oras japonez Osaka, fiordurile norvegiene sau locul unde luxul este la el acasa, Dubai.

Practic, sunt 2000 de lire pe saptamana pentru a avea cea mai extravaganta experienta. Vei fi ucenic pentru Russ Franic, „Instagramerul de serviciu” de la Royal Caribbean, potrivit Mirror.

Acesta este jobul de vis! Primesti 6000 de lire pentru a calatori in jurul lumii

Acesta este jobul de vis! Primesti 6000 de lire

Insa asta nu e tot. Vei putea fi printre primii oameni care vor pune piciorul pe noua insula privata a companiei, „Perfect Day at CocoCay”, care se va deschide in mai 2019.

Pentru a aplica pentru acest job, nu trebuie sa depui niciun CV si nici sa aduci sute de documente, trebuie doar sa ai un cont de Instagram. Candidatii trebuie sa posteze cele mai frumoase poze din vacante sau chiar clipuri video (pe Instragram InstaStory sau IGTV), cu tag-uurile @RoyalCaribbeanUK si #ShoreExplorer.

Un purtator de cuvant de la Royal Caribbean a spus: „Avem nevoie de o persoana plina de adrenalina, care nu este doar infometata dupa aventura, dar are si o abilitate unica de a captura un moment sau de a spune o poveste intr-o simpla postare pe social media”.

Publicat: 04 Feb. 2019, 15:27 Life
Pe aceeași temă