Este unul dintre cei mai dresati cai din lume! Uite ce poate sa faca! Se culca in pat cu stapana lui si are reactii incredibile pe scena VIDEO

Publicat: 04 Feb. 2019, 14:09 Viral

Sigur nu stiai ca un cal se poate culca singur in pat si sa isi traga pe el patura, in timp ce stapana lui incerca sa-l trezeasca.

Este unul dintre cei mai dresati cai din lume! Uite ce poate sa faca! Un numar de dresat cu un cal a cucerit internetul si nimeni nu credea ca un cal poate face asa ceva. Scout este numele armasaturului extraordinar de bine dresat care impreuna cu stapana lui au facut un adevarat show pe scena iar mai bine de 13 milioane de oameni i-au urmarit numarul artistic pe Youtube.

Ceea ce a fost in stare sa faca acest cal este de-a dreptul imposibil pentru un armasar normal dar se pare ca acesta a fost dresat inca din primii ani de viata iar acum a devenit foarte docil si capabil de miscari pe care foarte multi oameni nu le credeau posibile pentru animalul lor. Pe langa faptul ca este un cal foarte simpatic, Scout a dat dovada de mai multe ori ca intelege foarte bine ceea ce stapana lui spunea publicului.

De mai multe ori el a gesticulat din cap „Da” sau „Nu”, atunci cand dresoarea lui l-a pus sa faca diverse exercitii pe scena. Punctul culminant al numarului celor doi a fost cand calul s-a bagat singur in pat si si-a pus capul pe stapana lui si „s-a culcat”. Audienta era in delir pentru ca toate miscarile lui erau complet nefiresti pentru un cal.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Feb. 2019, 14:09 Viral
Pe aceeași temă