Un tanar si-a ucis sotia in bataie. Monstrul a postat apoi bataia pe internet

Publicat: 09 Oct. 2019, 09:35 News
Un tanar si-a ucis sotia in bataie. Monstrul a postat apoi bataia pe internet

Un tânăr din Rusia și-a bătut soția atât de rău încât aceasta a murit în urma rănilor provocate, iar apoi a postat bătaia pe internet, informează Daily Mail.

Un tanar si-a ucis sotia in bataie. În imaginile postate se poate observa cum soția sa este acoperită de vânătăi. Acestea au fost ultimele poze făcute înainte de tragica ei moartea. În comentariile făcute, monstrul cu chip de om se laudă prietenilor despre modul cum își „controlează” partenera. Bărbatul habar nu avea că loviturile aplicate de el îi vor provoca moartea. Soția acestuia a intrat în comă și a murit la scurt timp după aceea.

Un tanar si-a ucis sotia in bataie

Maxim Gribanov, în vârstă de 34 de ani, a agresat-o pe Anastasia Ovsiannikova la domiciliul conjugal din orașul Lebedyan. Tânăra i-a spus acestuia că vrea să-l părăsească. Bestia a lovit-o cu sălbăticie timp de câteva ore. I-a învinețit fiecare fiecare centimetru pătrat de piele, care nu mai era albă, ci neagră și albastră. Mai mult, a filmat-o pe nefericita femeie și a postat imaginile pe internet, lăudându-se prietenilor despre felul cum își ține soția „sub control”, conform Daily Mail.

Si-a ucis sotia in bataie

Imaginile dezgustătoare o arată pe femeie stând pe o canapea cu răni teribile care-i acoperă capul și corpul. Reușind în cele din urmă să sune la serviciile de urgență, blonda în vârstă de 28 de ani, a fost dusă la spital cu vânătăi severe, hemoragie internă și oase rupte. Din nefericire pentru ea, a intrat ulterior în comă și a murit șase zile mai târziu.

Publicat: 09 Oct. 2019, 09:35 News
Pe aceeași temă