Scene de groaza in Romania! Un politist de frontiera s-a impuscat in cap

Publicat: 05 Oct. 2018, 14:55 Life

Este vorba despre adjunctul de la Politia de Frontiera Isaccea, care a decis sa-si ia zilele, impuscandu-se in zona capului cu arma pe care o avea in dotare.

In noaptea de joi spre vineri s-a intamplat nefericit incident. Dispeceratul Sectorului P.F. Isaccea a fost informat ca un politist de frontiera, aflat la bordul ambarcatiei de serviciu si-a luat viata.

Acesta se afla pe Fluviul Dunarea, insa a acoborat pe uscat, pe directia localitatii Rachelu iar de atunci n-a mai putut sa fie contactat. In acel moment s-a pornit o actiune de cautare a barbatului.

A fost gasit la scurt timp dupa, pe un dig, asta a fost mult prea tarziu. Barbatul incetase din viata, avand o plaga impuscata in zona capului.

Un politist de frontiera s-a impuscat in cap

Scene de groaza in Romania! Un politist de frontiera s-a impuscat in cap!

Dispeceratul a sunat la 112, la echipa de criminalisti din cadrul I.P.J. Tulcea si la procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea. Acesta a preluat cazul iar cercetarile vor fi efectuate.

Se pare ca inainte sa se sinucida, barbatul a scris un bilet de adio, adresat sotiei sale, in care a explicat de ce a luat aceasta decizie fatala.

Conform unui comunicat de presa al Garzii de Coasta, agentul sef adjunct de politie, in varsta de 44 ani, a fost incadrat in Ministerul Afacerilor Interne in anul 1996, nefiind inregistrat in evidente cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restrictie privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

Publicat: 05 Oct. 2018, 14:55 Life
Pe aceeași temă